CND Rescue RXX Daily Keratin Treatment

Hoi hoi

Als blogger heb je soms het geluk dat je leuke spullen in ontvangst mag nemen om te testen voor je blog. Ik ben al een aantal keer uitgenodigd voor een bezoek aan estheticabeurs – een professionele beurs voor visagisten in Brussel. Telkens had ik ook het geluk dat ik daar een goodiebag mocht ontvangen. In deze goodiebag vond ik deze kleine flacon met cd CMD Rescue RXX Daily Keratin treatment. Ik heb deze heel lang niet uitgeprobeerd, maar laatst wou ik toch weer eens iets testen voor mijn nagels en ik besloot deze uit de kast te trekken. Het product zal ervoor zorgen dat je nagels, dat veronderstel ik toch, dat je nagels steviger en sterker gaan worden.

Verpakking en ingrediënten

Ik ontving zelf een flesje van 3,7 milliliter en deze zal een jaartje meegaan. Voor de ingrediënten verwijs ik naar online bronnen. Ik heb niet zoveel zin om de tekst hierover te typen. Zoals ik reeds zei zit deze treatment in een flesje. Dit flesje heeft de vorm van een nagellak flesje, waardoor je van een kwastje afhangt om het product aan te kunnen brengen. Dit maakt een nauwkeurige applicatie van het product heel erg gemakkelijk

Mijn ervaringen

De treatment is heel erg lopend. Daardoor vind ik een kwastje voor het aanbrengen erg handig. Deze kan ik afvegen aan het flesje, waardoor ik het product perfect kan doseren. Daarenboven tap ik het in op mijn nagelriemen. Mijn nagelriemen voelen onmiddellijk zacht en verzorgd. Na een aantal dagen gebruik, lijken mijn nagelriemen ook iets meer weerstand te bieden aan externe omstandigheden.

Waar is deze treatment te koop en hoeveel kost het?

Deze kun je online op verschillende plaatsen aankopen. Je kunt onder andere terecht bij de haarshop. Daar kost een flesje van deze treatment 6,26 euro.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge