Beauty Kitchen Love Me Bath Minerals

hoi hoi

Ik heb al verschillende keren gesproken over de producten van Beauty Kitchen. Zo heb ik reeds 2 verschillende geuren van hun bath minerals uitgeprobeerd. Er is nog een geur in het assortiment en vandaag wil ik jullie daar iets meer over vertellen.

Deze Love Me Bath Minerals komen in dezelfde pot als de andere Bath Minerals.

Deze bath minerals zitten in dezelfde pot als de andere bath minerals. Deze pot is gemaakt van glas. Het is een typische weckpot en deze bevat 350 gram. Eenmaal geopend is deze pot een zestal maanden houdbaar. Voor de ingrediënten verwijs ik naar de site van het merk zelf en er is slechts een winkelketen in België waar je deze producten kunt kopen. Ik was erg benieuwd of deze Bath Minerals op dezelfde manier gingen werken als de vorige keer. Ik heb deze met veel plezier geprobeerd en ook voor deze gebruik ik mijn lepeltje die ik ooit ontving bij een bodyshop jelly bath. Hierdoor kan ik makkelijk  zeven en ik denk dat ik wel een tiental baden doen met dit badzout Hierdoor is het vrij betaalbaar want er zijn ook vaak kortingen op dit merk.

Ik hou enorm van dit badzout en ik ga deze pot natuurlijk ook hergebruiken. Ik spoel deze grondig uit en ik kan er etenswaren in bewaren Zelf zou ik deze eigenlijk liefst van al met een afwasmachine uitwassen, maar omdat wij deze echter niet bezitten, doe ik dat met de hand. Dat gaat ook maar, laat het even goed weken.

Beauty Kitchen is te koop bij Holland en Barrett. Dit is de vroegere De Tuinen of Essenza. Daar betaal je normaal een twintigtal euro voor deze pot, maar zoals ik zei is er vaak korting en 2de product aan de halve prijs of alles aan halve prijs. Ik hoop dat ik jullie overtuigd hebt om toch eenmaal dit product te proberen in gelijk welke geur. Ik vind het een zeer aangenaam product en ik hou van hun milieuvriendelijke verpakkingen..

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge