Dove Shower Foam in Pampering Pistachio

Hoi hoi,

Een tijdje geleden was er in Antwerpen Centraal een event van Dove. Daar lanceerde ze hun nieuwe shower foam. Dove heeft nu ook een shower foam in zijn assortiment. Verwacht je niet aan fles zoals je ziet bij RITUALS en Kruidvat, want hun opzet is een beetje anders dan die andere douche producten. Deze shower foam zit in een pompflacon en is een stuk lichter. Ik ontving zelf een flesje van 200 milliliter en ik wil je er vandaag iets meer over vertellen.

Dove wil met zijn Shower Foam meermaken van je dagelijkse douchen. Ze creëren een dromerige en heerlijke ervaring, die de huid stimuleert. Deze douche zal je huid in balans brengen waardoor je klaar bent om de dag te trotseren en tegelijkertijd heel ontspannend de dag tegemoet gaan.

De verzorging en voeding wordt geleverd door glutamine. Glutamine is een ingrediënt actief aan het huidoppervlak. Deze douche foam breng je aan door deze rijkelijk over de huid te verdelen en daarna spoel je deze af net zoals een gewone douchegel. Ik vind het pompje erg handig en zoals ik al zei bevatten 200 milliliter. Het flesje is een jaartje houdbaar eenmaal geopend.

Ik heb deze douchen van nu al enkele keren gebruikt. Ik hou enorm van de geur. Het is een warme, maar toch iets wat nootachtige geur die lang blijft hangen. Het schuim is niet zoals je verwacht zoals we bij andere foams van zien. Daardoor smeer je het foam heel makkelijk uit over de huid en voelt deze ook heel zacht aan. Nadien blijft de geur bij mij nog redelijk lang hangen en voelt mijn huid heerlijk zacht aan.

Deze Dove Shower Foam zijn te koop bij verschillende supermarkten en drogisten. Voor elk flesje zal je ongeveer €4 betalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge