Liner.designer by Beautyblender

Hoi hoi,

Een tijd geleden was er een hele hype aan de hand blender had een nieuw product uitgebracht. Wauw, wat zou dat kunnen wezen! Het bleek de liner designer te zijn, maar na vele reviews werd deze liner designer gewoon aan de kant geschoven. Het viel de meesten tegen. Toch was ik erg heel erg nieuwsgierig naar het product. Hoe kan het zijn dat iedereen zo negatieve reviews had over deze liner designer. Toen hij in korting was, besloot ik het zelf uit te proberen. Ik zal jullie vandaag vertellen hoe de liner designer mij bevallen is.

Een tijdje geleden was ik op zoek naar nieuwe producten om mijn recente sensationails ervaring te verbeteren. Op deze site vond ik ook deze liner designer in promotie. De liner designer beloofd een makkelijkere applicatie van mascara, eyeliner en oogschaduw. Het zit in een compact met een spiegeltje, waardoor je deze makkelijk kunt meenemen. Aan de achterzijde zit een zuigdop, waardoor deze op de spiegel geplakt kan worden. Hierdoor kun je heel makkelijk op bergen.

Voor mooie resultaten is de liner designer is gemaakt van een soort siliconen. Deze siliconen materie kun je makkelijker gebruiken, waardoor je niet met een stevige driehoeken zit te prutsen, maar met een driehoekje die je over je gezicht kunnen plooien. Ik maak het driehoekje nat voor alleer ik deze gebruik, anders blijft het wel wat moeilijker zitten.

Mijn ervaring met dit product is eigenlijk verrassend goed. Waarschijnlijk omdat ik iets heel erg slecht verwachte. Ik plak deze op mijn gelaat, Ik druk deze heel goed aan en ik gebruik deze om een wing te zetten. Nadien haal ik de liner designer weg en ik vervolledig ik mijn liner look. Ik vind dat deze liner designer verrassend goed werkt. Het vraagt wat gewoon worden om met deze liner designer te werken, maar eenmaal deze gewoonte aangeleerd, denk ik dat het een leuk en handig product is om mee te werken. Daarom vind ik de negatieve reviews wat overdreven. Was er niemand die gewoon kon worden aan dit product? Ik zal deze zelf niet iedere dag gebruiken. Daarvoor is het net iets te veel werk en kan ik het vrij goed met mijn vrije hand. Voor een feestje vind ik deze wel leuk om dan toch net iets scherper een resultaat kan neerzetten. Ik ben tevreden of deze eyeliner helper en ik ga deze zeker bijhouden.

Ik kocht deze liner designer op Beauty-Licious en betaalde 11.95 euro voor dit product. Het is natuurlijk een stuk goedkoper dan de originele prijs, maar daarom als je twijfelde om dit product aan te kopen, lijkt mij dit zeker een aanrader om deze in korting te proberen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge