Essence Rain or Shine Palette

Hoi hoi,

Een aantal dagen geleden vertelde ik reeds dat ik uitgenodigd was door Essence voor een event in Rotterdam. Daar maakte ik mijn eigen lipgloss, maar ik kreeg ook een goodiebag mee naar huis. In deze goodiebag zat een leuke geschenkkaart voor het Kruidvat. Een paar uurtjes later stond ik dus al weer in het Kruidvat voor het Essence schap. Ik koos er enkele productjes uit (ik had ook net een bon voor -40%), dus ik kon lekker veel in mijn tasje mikken. Vandaag wil ik je graag het eerste product tonen. Het was het product waar mijn ogen onmiddellijk naar toe getrokken werden en deze moest zeker mee. Er was maar één nadeel :(. Er lagen er maar twee meer en deze waren beide geswatched. Mensen toch, blijf met je vingers van producten die je niet koopt. Zeker als er een plastiekje op ligt. Ik heb dan maar het minst aangeraakte product meegenomen.

Essence Rain or Shine Eye & Face palette

Dit palette is gecreëerd op basis van holografische pasteltinten. Daarom zitten er vier prachtige glitteroogschaduws in en een rainbow glitter eyeliner. Het palette bevat ook nog wat je nodig hebt om te contouren, namelijk een matte bronzer en highlighter.

Verpakking en ingrediënten

Het palette komt in een metalen doosje met een plastiek insert. Naast de producten zitten er ook nog een dubbele spons- en kwastapplicator in. In het doosje zit 11.8 gram en deze is een jaartje houdbaar.

Mijn ervaring

Deze oogschaduwkleuren zijn zo mooi. De glans van deze kleuren is prachtig. Je voelt je een echter eenhoorn of meermin wanneer je deze kleine pans gebruikt.  De foto’s doen deze producten echt geen eer aan. Ze zijn zeer moeilijk om te fotograferen!

De bronzer is een mooie koele tint. Hierdoor kan ik er heel mooi mee contouren. Daarenboven kan ik deze, net als de matte highlighter heel mooi uitblenden. De rainbow highlighter zal ik zelf minder gebruiken, maar ook deze vind ik heel mooi. Deze is perfect voor Halloween, wat we binnenkort gaan vieren. Misschien maak ik er een mooie look mee!

Waar is Essence te koop en hoeveel kost dit oog- en gezichtspalette?

Essence kun je in België aankopen bij Kruidvat. Er zijn twee palettes te verkrijgen in een metalen verpakken. Dit is de meest highlighter versie. Dit palette kost er 6.99 euro. Dat is dit palette zeker waar!

Houden jullie ook zo van dit soort glitter palettes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge