Sephora Sleeping Mask in Pomegranate

Hoi hoi, Voor mijn werk ga ik af en toe naar Parijs. Laatst was dit weer eens het geval en ik wou wat van hun maskers kopen. Ik kijk echter altijd eerst even de webshop na en ik zag dat hun sleeping masks in promotie stonden. Ze kosten maar 1 euro per stuk in plaats van de gewoonlijke 3.95 euro. Inclusief de verzendkosten betekende dit dat ik slechts een derde van de gewoonlijke prijs betaalde voor één van deze sleeping masks. Dat kon ik natuurlijk niet laten liggen, maar jammer genoeg was deze actie niet beschikbaar in de winkel. Wat doe je dan? Een bestelling op de webshop plaatsen. Van elke versie van hun sleeping mask heb ik de 3 potjes gekocht. Vandaag wil ik jullie iets meer vertellen over hun pomegranate versie.

Sephora Pomegranate Sleeping Mask

Sephora belooft met deze maskers rijke en actieve formules in frisse en lichte texturen. Hierdoor zitten ze gedurende de nacht comfortabel. Het resultaat is natuurlijk een mooiere huid de volgende ochtend bij het ontwaken.

Het granaatappel masker is geschikt om de huid minder vermoeid te laten lijken en extra energie te geven.

Verpakking en ingrediënten

Deze sleeping mask zitten in kuipjes. Deze zijn eigenlijk bedoeld om éénmalig te gebruiken, maar daarvoor krijg je vrij veel product. Ik heb zelf wat op internet zitten zoeken en je kunt deze meerdere keren gebruiken. Je steekt deze gewoon in een ziploc zakje totdat het kuipje is opgemaakt. In elk kuipje zit 8 ml.

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glycerin Cocoate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Tremella Fuciformis Extract, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Punica Granatum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, Parfum, CL14700, Sorbic Acid, CL42090

Mijn ervaring

Ik gebruik dit masker erg graag. Wanneer ik dit masker niet gebruik, gebruik ik deze ’s avond in de plaats van een nachtcrème. Dit masker heeft een gelstructuur die makkelijk uitsmeert, en verrassend snel in de huid lijkt te trekken. Nadien voelt je huid licht plakkerig aan, waardoor je weet dat deze nog op je huid zit. De volgende ochtend is deze plakkerigheid volledig verdwenen. Wat ik minder aangenaam  vind is de geur van dit slaapmasker. Dat vind ik vreemd, omdat er parfum in het product zit, maar dit is zeker niet storend.

De volgende ochtend ben ik altijd erg tevreden over het effect van dit masker. Mijn huid lijkt net dat ietsje glowier, klaarder en egaler te ogen. Roodheid en grauwheid is net dat ietsje minder merkbaar. Ook voelt mijn huid goed verzorgd en zacht aan.

Ik ben zelf heel erg tevreden over dit masker en ik zal mijn volgende twee kuipjes met hele veel plezier opmaken.

Waar zijn deze sleeping masks te koop en hoeveel kost één zo’n potje?

Deze sleeping masks zijn van het merk Sephora. Drie keer raden dus waar ze te koop zijn ;): Sephora natuurlijk! Ik heb hierboven natuurlijk al verklapt hoeveel ze kost, namelijk 3.95 euro. Dit lijkt vrij duur, maar op zich valt het wel mee. Ik kon dit potje 5 à 6 keer gebruiken, wat de prijs van dit masker tot 80 à 66 cent per gebruik brengt. Dat valt zeer goed mee vind ik.

Hebben jullie reeds ervaring met deze sleeping masks van Sephora?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge