Mijn eigen Essence lipgloss!

Hoi hoi,

Op de laatste dag van September werd ik door Essence uitgenodigd in Rotterdam. Voor de gelegenheid hadden ze een DIY lab uit de grond getoverd. Hier konden wij – beautybloggers en bezoekers van het shoppingcentrum – onze eigen lipgloss creëren. Dit was in aanwezigheid van Tara en Larissa van Endlessweekend. Voor sfeerfoto’s van dit even verwijs ik graag naar mijn Instagram, maar vandaag wil ik jullie meer vertellen over de lipgloss die ik gecreëerd heb.

Dit event was ter ere van de DIY trend. Momenteel is dit het van het. We vinden het leuk om creatief bezig te zijn en al onze producten een persoonlijke toets te geven. Essence wil ons ook aanmoedigen om dit ook te doen met onze makeup.

Ze hebben bijvoorbeeld lipgloss paletten in het assortiment. Hiermee kun je je eigen lipkleur mixen. Je kunt ook de kleur van je foundation aanpassen met hun darkening en lightening druppels en je wordt aangemoedigd om je in de wereld van de nail-art te wagen.

De eerste stand waar we langs gingen was natuurlijk het kleurstation. Hier konden we een tint voor onze lipgloss kiezen. Ik twijfelde zelf tussen een nude tint of een donkerrode tint. Uiteindelijk weet ik dat in de herfst- en winterperiode vaak donkere kleuren op mijn lippen draag, dus ik besloot voor een iets donkerdere, bordeauxrode tint te gaan.

Daarna konden we beslissen om glitters toe te voegen aan de lipgloss. In een donkere kleur is te veel glitter niet mooi, dus ik besloot een klein beetje glitter toe te voegen maar niet overdreven. Er waren verschillende glitters beschikbaar, maar ik koos zelf voor een miniscule gouden tint.

Tot slot konden we ook nog een geurtje toevoegen aan het glossje. Ik besloot voor een heerlijke snoepjesgeur te gaan.

In tegenstelling tot vele lipglossen heeft deze echt wel een kleurtje. Deze maakt mijn natuurlijke lipgloss net dat ietsje donkerder. Daarenboven plakken mijn lippen met deze lipgloss niet echt aan elkaar. Het geeft een heel mooi effect op mijn lippen. Een drankje overleeft deze lipgloss, maar een maaltijd niet. Dat vind ik echter niet abnormaal, want dat doen de meeste van mijn lipglossjes.

Wat vinden jullie van mijn lipglosscombinatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge