Essence Keep It Perfect Make-Up Fixing Spray

euro.Hoi hoi,

Iedereen wil natuurlijk dat je make-up de gehele dag goed blijft zitten. Hiervoor maak ik zelf vaak gebruik van een fixing spray of the vitamine E spraytje van de Body Shop. Wat ik echter niet wist, is dat Essence tegenwoordig ook een fixing spray in het assortiment had. Toen ik dit zag, besloot ik deze onmiddellijk mee te nemen om te gaan proberen.

Essence Keep It Perfect Make-Up Fixing Spray

Essence wil ook dat we langer kunnen genieten van onze make-up. Daarom hebben ze deze fixing spray ontwikkeld. Deze zorgt voor een beschermende film op het gelaat, waardoor we lang kunnen genieten van ons werk. Daarenboven bevat deze geen geur en geeft deze een verfrissend effect.

Verpakking en ingrediënten

De fixing spray zit in een spuitflaconnetje. Dit flaconnetje voelt eerder goedkoop aan, maar je betaalt er dan ook niet veel voor. In het flesje zit 50 ml aan fixatie en deze is een jaartje houdbaar.

AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, PVP, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL.

Mijn ervaring

Ik had wat schrik om deze fixing spray aan te brengen. Bij goedkope flacons heb je vaak een dikke spray waardoor heel je gelaat nat is. Mijn stress was echter voor niets nodig. Deze spray zorgt voor een fijne nevel die zachtjes op je gelaat neerdaalt.

Deze spray doet de huid niet plakken en trekt er ook een beetje in. Ik heb zelf ook het gevoel net dat ietsje langer blijft zitten.  Ik hou van dit product en door zijn grootte steek ik deze vaak in mijn handtas. Dan kan ik gedurende de werkdag over de middag wat extra fixatie en verfrissing zoeken in deze spray.

Waar is Essence te koop en hoeveel kost deze keep it perfect make-up fixing spray?

Essence is te koop bij het Kruidvat. Zowel in België als Nederland dus. Voor één van deze flesjes betaal je er 2.99 euro.

Wisten jullie dat Essence een fixing sprayin het assortiment had?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge