Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highligter Trophy Wife

Hoi hoi,

Ik was in Parijs toen Fenty Beauty net gelanceerd was. Bijgevolg moest en zou ik een bezoekje brengen aan de dichtsbijzijnde Sephora. Daar was het producten testen. Ik wou er eerst een foundation kopen, maar bij het testen had ik het gevoel dat deze net iets te droog zou zijn voor mijn huidtype. Ik testte echter even terloops de trophy wife highlighter van Fenty Beauty.

Deze vond ik echt prachtig, maar ik dacht, deze is te fel voor mij en ik trok terug naar mijn hotel. Ik kreeg de highlighter echter niet uit mijn hoofd. Ik vond hem zo mooi. Bijgevolg ben ik de volgende ochtend meteen terug gekeerd naar de Sephora. Als uiteindelijk zou blijken dat ik hem niet kan gebruiken op mijn gelaat, denk ik dat ik er wel heel mooie effecten mee kan creëren in een ooglook. Kijken jullie even mee naar mijn ervaringen?

Fenty Beauty Killawatt Trophy Wife Highlighter

Met deze highlighter kun je je gelaat oplichten zoveel je wil en waar je wil. In tegenstelling tot andere welbekende highlighters zal de Killawatt highlighter je teint blijven oplichten door zijn lichte en langhoudende formule.

Verpakking en ingrediënten

Deze highlighter zit in een mooie achthoekige verpakking. Deze verpakking is een stuk minder dik dan ik verwachtte. De verpakking heeft een mooie parelmoer roze kleur en deze bevat 8 gram. De highlighter is 9 maanden houdbaar.

Dimethicone, Talc, Isododecane, Calcium Sodium Borosilicate, Diisostearyl Malate, Polyethylene, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Cetyl Dimethicone, Phenoxyethanol, Tin Oxide, Aluminum Calcium Sodium Silicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Titanium Dioxide, Bismuth Oxychloride, Iron Oxides, Carmine

Mijn ervaring

Deze Killawat is intens gepigmenteerd. De swatch hierboven is met slechts één lichte veeg gemaakt. Het is gewoon bijna bladgoud die je gewoon op je gelaat aanbrengt. De highlighter blend je met een kwast mooi uit, en deze voelt echt heel licht aan bij het aanbreng. Ik vind dat het poeder miniscuul fijn aanbrengt, waardoor deze heel mooi in de huid brengt. Ik denk dat deze textuur er ook voor zorgt dat deze highlighter mooi lang op de huid blijft. Ik ben er echt dol op. Ik ben er zo, zo blij mee. Ik ben verliefd vrees ik :).

Waar is Fenty Beauty te koop en hoeveel kost deze Killawat highlighter?

Fenty Beauty is exclusief te koop bij Sephora. Natuurlijk kun je er speciaal voor naar Frankrijk trekken, maar de webshop is een handig alternatief. Voor deze highlighter betaal je er 33 euro.

Zouden jullie ook zo verliefd worden op deze highlighter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge