Essence Metal Shock Eyeshadow in Total Eclipse

Hoi hoi,

Het is duidelijk dat de kerstperiode er aan komt. Ik wordt naar glans en glitter toe gezogen als een malle. Het is niet normaal. In het Essence schap zag ik prachtige, vloeibare oogschaduws liggen en ik besloot een kleurtje mee te nemen. Ik koos een paarsige kleur met een zilveren glitter.

Essence Metal Shock eyeshadows

Essence belooft dat deze Metal Shock  eyeshadows veel pigment bevatten, zodat ze de ogen met een prachtige metallic look kunnen oplichten.

Verpakking en ingrediënten

Deze vloeibare oogschaduwen komen in een lipgloss-achtige verpakking met een soort doe foot applicator. Elk tubetje bevat 3,5 ml en deze is een half jaartje houdbaar.

AQUA (WATER), CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, MICA, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLYL METHICONE, GLYCERIN, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, SORBITAN LAURATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ISODODECANE, ACRYLATES/BEHENETH-25 METHACRYLATE COPOLYMER, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERYL UNDECYLENATE, POLYGLYCERYL-4 LAURATE, SILICA, DILAURYL CITRATE, TIN OXIDE, SODIUM PHYTATE, ALCOHOL, POTASSIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, CI 75470 (CARMINE), CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Mijn ervaring

Toen ik deze oogschaduw testte in de winkel was ik er zeer door onder de indruk. De kleur is prachtig en bevat heel veel glans. Het is een vloeibaar product, maar toch nog vrij droog. Hierdoor is hij na het aanbrengen, nagenoeg direct droog. Hierdoor zit hij droog ook direct muurvast. Je kunt deze oogschaduw nagenoeg niet wegwrijven en je hebt er echt wel een remover product voor nodig. Ik ben zeer tevreden over deze oogschaduw en ik vind het een echte aanrader. En dat voor die prijs!

Waar is Essence te koop en hoeveel kost deze Metal Shock eyeshadow?

Essence is te koop bij het Kruidvat. Deze Metal Shocks zijn daar in verscheidene kleuren te koop. Voor één tubetje van dit product betaal je er 3.59 euro.

Hebben jullie je de laatste tijd ook af en toe als een ekster gevoeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge