Sephora Liquid Lipstick in Endless Purple

Hoi hoi,

Toen ik bij Sephora was, kocht ik niet alleen de befaamde highlighter van Fenty Beauty.  Hiervan verscheen reeds een review op deze blog. Ik kocht echter ook nog een liquid lipstick van het merk Sephora uit. Ik koos voor een ietwat opvallende kleur met de naam endless purple.

Sephora Cream Lipstain in Endless Purple

Sephora noemt dit een must-have voor de lippen. Deze vloeibare lipstick geeft een mat resultaat en een intense kleur. Daarenboven blijft deze lang zitten. De lipkleur heeft een lichte, crèmige textuur, totdat deze is opgedroogd. Daardoor krijg je een mooie kleur die comfortabel aanvoelt op de lippen.

Verpakking

Deze vloeibare lipstick zit in de typische verpakking die we voor een vloeibaar lipproduct gewoon zijn. De applicator is doe foot, maar je kunt er vrij precies mee werken omdat het product zo licht is en je niet te veel uit de tube haalt. De tube bevat 5 ml en deze is houdbaar.

Mijn ervaring

Ik had redelijk veel schrik dat deze kleur niet mooi zou aanbrengen, maar ik mocht deze gelukkig testen bij Sephora. Het is een erg mooie textuur, waardoor je deze vrij precies kan aanbrengen. Deze lipkleur droogt snel op en hierdoor kun je snel verder met je dag. Ik vind trouwens wel dat hij een klein beetje droog aanvoelt op de lippen, maar het is niet vervelend. Deze lipstick overleeft echter eten niet en met een drankje valt het heel goed mee.

Waar is deze lipkleur te koop en hoeveel kost ze?

Deze liquid lipstick kun je aankopen bij de Sephora. Daar betaal je voor één van deze kleurtjes 10,95 euro. Dat vind ik zelf een redelijke prijs voor dit product.

Wat is jullie favoriete liquid lipstick?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge