Biotona Smoothies Shakes & Juices

Hoi hoi,

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, probeer ik zo gezond mogelijk te leven. Ik ben er niet zo goed in, want ik kan mijn cola en snoep niet laten staan, maar ik doe wel enorm mijn best. Eén van de dingen die ik hiervoor doe is smoothies maken. Tijdens de PR Speeddate ontving ik het Smoothies Shakes & Juices van Biotona. Ik was al lang benieuwd naar dit boek, want de smoothies en sapjes in dit boek zijn echt extra gezond en lekker. Ik stond te springen om dit te proberen. Gelukkig had ik ook wat supplementen van het merk gekregen, dus ik kon er onmiddellijk mee aan de slag.

Biotona

Biotona voorzien ons in sappen, concentraten en superfoods. Supersappen en superconcentraten zijn een goede en daarenboven lekkere manier voor een (dagelijkse) gezondheidsboost. Er zijn bepaalde vruchten en planten(delen) die extra goed voorzien zijn van gezonde eigenschappen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de zogenaamde superfoods.

Smoothies Shakes & Juices


Er is gebleken dat we het bijna allemaal moeilijk hebben om onze 5 porties groenten en fruit per dag te halen. Daarom creëerde Biotona dit boek. Dit boek bevat 80 recepten voor heerlijke smoothies en samen. Daarenboven maken ze ook vaak gebruik van hun supplementen in deze recepten, zodat je kunt gaan voor een extra gezondheidsboost.

Mijn ervaring

Ik heb zelf ondertussen één recept uit dit boek gemaakt. Het is heel erg simpel te maken en het enige wat je nodig hebt voor deze smoothies zijn een blender. Zelf heb ik echter geen sapmaker, maar ik denk dat hier oplossingen voor te voorzien zijn. Het sapje die ik maakte was er eentje op basis van water en rode vruchten. Dat vond ik trouwens een leuk alternatief want in plaats van water gebruik ik bijna altijd (gekocht) vruchtensap als basis. Dan voelt dit sapje een stuk gezonder aan. 

Daarenboven worden er ook verrassende toetsen aan hun drankjes toegevoegd, zoals bijvoorbeeld munt. Ik ben dol op dit boek en ik ga zeker nog receptjes proberen. Zelf wil ik echter niet alle supplementen in één keer kopen, want dat kan mijn portefeuille niet aan ;).

Waar is het boek Smoothies Shakes & Juices te koop en hoeveel kost deze?

Dit boek is te koop bij één van mijn favoriete winkels, namelijk Holland & Barrett. Daar kost dit boek slechts 18 euro.

Zouden jullie ook heel graag met dit boek aan de slag gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge