Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India

Hoi hoi,

Zoals jullie weten ben ik al een tijdje fan van de Spa Secrets collectie van het Kruidvat. Groot was mijn verrassing toen ik in Nederland was en daar een nieuwe geur zag. Ik kwam onmiddellijk in verleiding deze te kopen, maar besloot te wachten tot ik terug in België was. Groot was mijn verrassing toen ik zag dat ze mij thuis al lagen op te wachten. Hartelijk dank, Kruidvat!!!!

Kruidvat Spa Secrets

Kruidvat wil vrouwen heerlijk verwennen in de badkamer voor een aangename prijs. Hiervoor werken ze met rijke geuren, sprekende kleuren en alles wat je nodig hebt voor een puur wellness moment.

Wisdom of India

De wisdom of india lijn is gebaseerd op het eeuwenoude Ayurvedaritueel. De basis van deze lijn is witte lotus en sesamolie. Alles voor een perfecte harmonie van geest en lichaam. De collectie bestaat uit een shower foam, shower milk, rice body scrub, body gel-in-oil en een bodymilk spray. Ik ontving zelf de shower foam, de body scrub en de body gel-in-oil om uit te proberen.

  • Met de Shower Foam ervaar je een luxe douchesensatie. De gel verandert direct in een schuim, waardoor de huid zacht aanvoelt en heelrijk ruikt.
  • De Rice Scrub exfolieert zacht, maar effectief. Het resultaat is een zijdezachte huid.
  • Na het douchen werk je je gehele wellness-sensatie af met de Body gel-in-oil. Dit product heeft een unieke textuur die de frisheid van een gel behoudt, maar dit combineert met de rijke verzoring van olie. Daarenboven worden deze snel door de huid opgenomen.

Verpakkingen

De shower foam zit in een spray flacon en deze bevat 200ml.
De Rice body scrub zit in een knijptube van ook 200ml

De Body Gel-in-oil zit tot slot in een pot van 250ml.

Je ziet het allemaal verschillende verpakkingen, maar door hun look passen ze nog steeds perfect bij elkaar. Ik vind het heerlijk.

Mijn ervaring

Wauw, ik ben verliefd op deze geur. Volgens mij is deze uniseks, want ik vind hem niet overdreven vrouwelijk.

De shower foam is wat ik van een shower foam verwacht. Het is een soort gel en het blaast zich een beetje op tot een schuim, wanneer je het op je hand aanbrengt. Wanneer je dit dat uitsmeert op je huid, dan blijft het schuim redelijk aanwezig. Het is niet dat het schuim dan verdwijnt, wat je soms wel hebt. Daarenboven voelt dit heerlijk zacht aan op de huid en blijft de geur ook wel even hangen.

Zeker als je dit layered met de body scrub. Het is een scrub die je dagelijks kunt gebruiken. Er zitten een medium aantal scrubdeeltjes in. Hij scrubt echter wel efficiënt, waardoor je onmiddellijk merkt dat je deze NIET op het gelaat mag gebruiken. Deze is daar te ruw voor.

Tot slot moest mijn huid ook nog extra verzorgd worden. De textuur van dit product is inderdaad erg speciaal. Het heeft een soort lotion textuur, maar op de huid wordt deze wat waterachtig. Hij verdwijnt bijna onmiddellijk in de huid. Daarna blijft er een licht laagje, maar ook deze is na een vijftal minuutjes reeds ingetrokken.

Ik ben echt dol op deze producten. Ze zijn stuk voor stuk heerlijk. Deze set ga ik waarschijnlijk meenemen op reis, dan past alles bij elkaar en heerlijk voor een me-time momentje.

Waar is Spa Secrets te koop en hoeveel kosten deze producten?

Spa Secrets is te koop bij het Kruidvat. De prijzen zijn als volgt:

  • Shower Foam – 3.99 euro
  • Rice Body Scrub – 3.99 euro
  • Body Gel-in-oil – 4.99 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge