Rimmel Wonder Wing Eyeliner

Hoi hoi,

Op de PR speed date werd mij een nieuw product van Rimmel voorgesteld. Ze hebben nu een eyeliner waarmee het makkelijker moet zijn om een wing te maken. Dat klonk erg goed, dus ik wou die zeker uitproberen.

Rimmel Wonder Wing Eyeliner

Deze eyeliner moet er voor zorgen dat makkelijk, snel en perfect een mooie cat-eye kunt maken. De eyelinger heeft een viltstiftpunt die spits toeloopt, die je ook kunt stempelen op je oog. Deze stempel doe je op de buitenste hoek van het oog. Daardoor is dit aan beide zijden symmetrisch, hoewel je hier wel even moet op oefenen, en dan kun je je eyeliner mooi aansluiten met deze wing. Daarenboven belooft rimmel dat de kleur intens, vlek-vrij en muurvast is.

Verpakking en ingrediënten

De eyeliner zit in een stift van 1.56 ml. Deze is een jaartje houdbaar.

AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, SODIUM LIGNOSULFONATE, SODIUM
LAURETH-11 CARBOXYLATE, PHENOXYETHANOL, LAURETH-10, POLYSORBATE 80, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE,
SODIUM CHLORIDE, LAURETH-21, [May Contain/Peut Contenir/+/-:D&C BLACK NO. 2 (CI 77266)].

Mijn ervaring

Tja, het is niet dat je met deze eyeliner op magische wijze een wing kunt zetten. Het is nog steeds even oefenen, maar ik vind het wel handig en makkelijk. Eerst stempel ik, waarbij ik de lijn van de onderkant van mijn oog probeer te laten doorlopen. Daarna laat ik mijn eyeliner doorlopen in deze wing.

Ik heb soms nogal de neiging om meerdere keren over mijn lijn te gaan, maar dat is minder een aanrader bij deze, want dan verduw je de intensiteit van het product. Wanneer je dit wil doen, moet je het eerst laten drogen en dan kun je er na nog eens over gaan. Intensiteit top!
Wat ik top vind aan deze eyeliner is het fijne puntje. Dat mis ik vaak bij andere eyeliners. Dit puntje werkt echt super precies en daar hou ik van.

Deze eyeliner heb ik ook al gedragen terwijl ik ging lopen. Nadien zat de liner er nog steeds perfect op.

Ik ben zelf zeer enthousiast over deze eyeliner. Deze blijf ik zeker en vast gebruiken en ik vind hem daarenboven nog eens erg betaalbaar.

Waar is Rimmel te koop en hoeveel kost deze Wonder Wing Eyeliner?

Rimmel is te koop bij de meeste drogisten, zo ook het Kruidvat. Daar betaal je 7.99 euro voor deze eyeliner pen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge