ARTDECO Claudia Schiffer Lippenstift in Caspar

Hoi hoi,

Als er één stand was op de PR Speed Date was waar mijn ogen naar toe gezogen worden was het wel de make-up van Claudia Schiffer. Zij is een samenwerking aangegaan met ARTDECO en lanceerde haar eigen collectie om haar 30-jarige carrière in de mode te vieren.

ARTDECO x Claudia Schiffer

Claudia Schiffer is één van de bekendste mode- en beauty-vrouwen. Ze stond op vele covers en kan ondertussen en carrière van 30 jaar op haar naam schrijven. Gedurende al die jaren heeft ze natuurlijk heel veel schoonheidskennis opgedaan. Deze kennis heeft ze gebruikt om samen met ARTDECO haar collectie te creëren: Claudia’s Beauty Secrets for ARTDECO.

ARTDECO x Claudia Schiffer crème lippenstift

Deze lippenstift is parabeenvrij, romig en zacht van textuur. Daarenboven is de kleur super intens en heeft dezen een innovatieve gel-achtige basis. Het resultaat zijn vollere en gladder lijkende lippen. In deze collectie zijn 5 tinten beschikbaar, waaronder:

  • 271 Caspar – Levendig Oranje
  • 300 Poppy Land – Intens Rood
  • 420 Candy Cane – Roze

Verpakking

Deze lippenstift zit in een metalen, goudkleurige tube. Zoals jullie weten heb ik dat normaal niet zo graag, want dan heb ik vaak last van vingerafdrukken op de verpakking. Dit lijkt bij deze echter niet het geval te zijn. Ik vind het vreemd, maar super tof. De verpakkingen van deze collectie zijn trouwens echt een streling voor het oog. Aan de onderkant van de tube zit een sticker met het kleurnummer. Ergens vind ik het wel jammer dat hier de naam niet bij staat. Bovenop de tube is een heel schattig wokje gedrukt.
In de tube zit 4 gram en deze is 18 maanden houdbaar.

Mijn ervaring

De pigmentatie van deze lippenstift liet mij bijna achterover vallen. Deze kleur is diep intens en romig. Hierdoor brengt hij super gemakkelijk aan op de lippen en blijft hij goed zitten. Hij is echter romig van aanvoelen, waardoor ik geen uitdrogend effect heb op mijn lippen. Ik vind dit een verrassend goede en comfortabele lippenstift. Als ik nog eens in Duitsland ben ga ik toch eens andere producten van ARTDECO onder de loep nemen denk ik. Ik  ben zeer tevreden over deze lippenstift en ga deze met plezier gebruiken. Het enige nadeeltje is misschien dat de kleur niet perfect matcht met mijn huidtype, dus ik ga er de rest van mijn make-uplook moeten op aanpassen.

Waar is de ARTDECO x Claudia Schiffer collectie te koop en hoeveel kost deze lippenstift?

ARTDECO is enkel te koop bij schoonheidsinstituten die met dit merk werken of bijvoorbeeld de Douglas in Nederland. Ik kon deze lippenstift zelf vinden op hun Duitse site. Daar kost deze lippenstift 17,95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge