La Femme Prada Intense Eau de Parfum

Hoi Hoi,

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is het zo dat als je bestelt op de webshop van Sephora, dat je staaltjes/samples kunt aanvragen. Hier zeggen we natuurlijk geen nee tegen, en laatst koos ik onder andere voor een parfumsample van Prada, namelijk de La Femme Prada Intense Eau de Parfum.

La Femme Prade Intense Eau de Parfum

Prada belooft met deze geur een intense geur met een vol karakter. Ze doet bijna oriëntaals aan en ademt sensualiteit ten top. De noten van deze geur zijn als volgt:

  • Topnoten: Specerijen, Bijenwas
  • Hartnoten: Plumeria, Tuberoos, Iris, Ylang Ylang
  • Basisnoten: Vetiver, Vanille

Verpakking

Deze geur zit in een doorzichtige fles met een gouden dop. Aan de zijkant is een kleur accent aangebracht. Bij de intense geur is deze bordeaux van kleur. Let echter op, er bestaat ook een gewone La Femme Prada geur. Deze heeft een lichter accent op de zijkant van de fles.

Mijn ervaring

Wauw, dit is een zware geur. Deze zou ik zelf enkel ’s avonds dragen. Voor overdag/het werk vind ik deze net dat ietsje te zwaar. Ik kan inderdaad het zwoele/oriëntaalse van deze geur makkelijk waarnemen. Ik vind het wel een lekkere geur, maar gebruik met mate. Ik denk dat 1 spraytje per keer kan volstaan. Deze blijft ook lang hangen. Na een hele dag kan ik hem nog een beetje ruiken. Ik denk echter niet dat ik een full-size zal kopen, want het is niet echt mijn geur, vrees ik…

Waar is La Femme Prada Eau de Parfum te koop?

Deze geur is natuurlijk te koop bij verscheidene parfumerieën, en in het bijzonder natuurlijk Sephora. Daar is er slechts één formaat beschikbaar, namelijk 50 ml. Deze kost 104 euro. Slik, dat is veel geld, maar het is dan ook een Eau de Parfum. Bij ICI Paris XL is deze iets goedkoper, namelijk 87.50 euro. Daar zijn ook 3 verschillende formaten beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge