Sephora Pearl Sleeping Mask

Hoi hoi,

Vandaag een nieuwe review in mijn serie met slaapmaskers van Sephora. Deze keer heb ik de parel versie geprobeerd. Deze moet de huid ophelderen en opklaren

Sephora Parel Sleeping Mask

Net zoals de andere versies die ik reeds testte, is dit masker gebaseerd op Aziatische beauty-rituelen. Ze beloven met deze slaapmaskers rijke en actieve formules, terwijl hun textuur licht en fris blijft. Het gevolg is een comfortabele nachtrust, waarbij de huid de gehele nacht verzorgd wordt. Het resultaat is een mooiere huid in de ochtend.

Verpakking en ingrediënten

De verpakking is gelijk aan de andere nachtmaskers van Sephora. Deze keer is deze echter lichtroze getint. Ook deze keer hebben we te maken met een kartonnen hoesje waarin het plastieken kuipje is opgeborgen. In het kuipje zit 8 ml.

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Betaine, Phenoxyethanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tremella Fuciformis Extract, Isononyl Isononanoate, Sodium Hydroxide, Rumex Occidentalis Extract, Ethylhexylglycerin, Ascorbic Acid, Parfum, Sodium Hyaluronate, Conchiolin Poweder, Xanthan Gum, CL14700, CL19140

Mijn ervaring

Ik hou echt van deze maskers. Ze lijken mijn huid goed te doen. Ik vergeet altijd mijn nachtverzorging aan te brengen, maar met deze maskers gaat het echter zeer goed. Mijn huid lijkt nu echt veel beter te ogen. Ik heb minder last van onzuiverheden en bij deze lijk ik net dat mijn huid egaler oogt en ik heb iets minder roodheid. Daardoor kan ik tegenwoordig perfect naar buiten zonder een dikke laag make-up aan te brengen!

Waar zijn deze sleeping masks te koop en hoeveel kosten ze?

Deze maskers zijn natuurlijk te koop bij Sephora. Daar betaal je per stuk 3,95 euro. Dat is prijzig, maar gelukkig kun je elk kuipje meerdere keren gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge