Frosch Afwasmiddel met Aloe Vera

Hoi hoi,

Nooit had ik gedacht een artikel te schrijven over een afwasmiddel. Vandaag komt daar echter verandering in. Op de PR speeddate werd mij het afwasmiddel van Frosch voorgesteld. Ik dacht, ik probeer het gewoon. Wie weet word ik zeer aangenaam verrast.

Frosch Afwasmiddel met Aloe Vera

Frosch is een merk die marktleider is in verband met ecologische reinigings- en onderhoudsproducten. Bij ecologisch denk ik zelf eerst en vooral aan Ecover, maar dus ook Frosch is een speler op deze markt.
Dit product heeft vele voordelen. Het afwasmiddel bevat natuurlijk aloë vera extracten en het is een middel van plantaardige oorsprong. De meeste mensen linken aloë vera aan goed voor de gevoelige huid en dat is met dit afwasmiddel ook zo. Daarenboven zal hij de huid verzorgen en de vaat zal mooi glanzen nadien. Het afwasmiddel is snel en biologisch afbreekbaar, niet getest op dieren en geschikt voor veganisten om te gebruiken.

Dit afwasmiddel reinigt grondig, maar verwacht je niet aan een berg schuim.

Verpakking

Momenteel zit dit afwasmiddel in vrolijke verpakkingen. De fles is van plastiek en druppelvormig. Hierop zijn vrolijke kikkers gedrukt. Als ik mij niet vergis zijn er 5 verschillende versies beschikbaar. In de fles zit 400 ml.

Mijn ervaring

Ik haat afwassen. Mijn vriend neemt dit meestal voor zijn rekening, maar vandaag heb ik toch een poging gedaan om de afwas te doen. Het eerste wat ik opmerkte is de geur van dit afwasmiddel. Het is een zachte, zeer aangename geur. Ook merk ik dat ik makkelijk mijn vaat proper krijg, wat ik niet bij elk afwas heb. Eén van de redenen dat ik niet graag afwas, is dat de huid van mijn handen altijd erg trekt bij het afwassen. Bij deze heb ik daar echter helemaal geen last van, meer zelf, het voelt zelfs een beetje verzorgend aan.
Daarenboven ziet het flesje er ook erg leuk uit naast de kraan. Ik ben heel tevreden over dit afwasmiddel. Dus bij deze, mijn eerste review over een afwasmiddel. Misschien wel vreemd, maar ik vind dat het hier toch een plaatsje verdient.

Waar is Frosh te koop en hoeveel kost dit afwasmiddel?

Frosch kun je in België enkel aankopen bij de winkels van Delhaize. Per flesje betaal je er normaal 2.99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge