ARTDECO x Claudia Schiffer Contouring Powder

Hoi hoi,

Een aantal dagen geleden besprak ik al een lippenstift uit de Claudia Schiffer collectie van ARTDECO. Vandaag wil ik een contouring poeder tonen uit deze collectie. Ik kreeg deze samen in een set met de lippenstift op de PR Speeddate.

ARTDECO x Claudia Schiffer Contouring Powder

De contouring poeder moet de gezichtstructuur verbeteren en definiëren. Het poeder is fluweerzacht en kan nauwkeurig aangebracht worden. Het poeder is licht glinsteren en kan gebruikt worden als bronzer. Daarenboven zit er hyaluronzuur in het poeder, waardoor deze hydraterend is. Het poeder is ook vrij van parabenen en minerale oliën. Het product is verkrijgbaar in één kleur en deze kreeg de naam desert.

Verpakking en ingrediënten

De verpakking van dit poeder is magisch. Het is mooie babyroze verpakking met gouden bedrukking en randen. Binnenin zit een spiegeltje en op het poeder zit een bedrukking met gaatjes. In het doosje zit 7 gram poeder en deze is 18 maanden houdbaar.

Mijn ervaring

Vaak is een bronzer bij mij te donker of te oranje. Toen ik deze zag, had ik minder schrik dat hij te oranje was. Hij is echter wel een beetje aan de donkere kant voor mij, omdat hij zeer goed gepigmenteerd is. Ik kan deze met een kwast echter mooi uitblenden, zodanig dat ik kan genieten van een mooi, geblend en zomers resultaat. Ik ben erg blij met deze bronzer en ik ga deze zeker blijven gebruiken. Ik kan heel precies lijnen aanbrengen en beslissen naar waar ik blend.

Waar is ARTDECO te koop en hoeveel kost deze contouring poeder?

ARTDECO kun je aankopen bij bepaalde schoonheidsinstituten, maar ook op de Duitse webshop van Douglas. Daar betaal je voor dit poeder 29.50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge