Balls and Glory – Het Boek! Wim Ballieu

Hoi Hoi,

Vorige maand werd ik uitgenodigd op de boekpresentatie van Wim Ballieu. Deze keer heeft hij een boek geschreven tjokvol (gehakt)ballen. Dit natuurlijk omdat hij in grote steden zijn Balls and Glory restaurants heeft.

Wij kookten toen reeds een recept uit dat boek en ik kon toen ook mijn vriend deze gerechten laten ervaren. Dit smaakte naar meer en ik vertelde hem uit het boek. Ik kreeg de opdracht dit boek zo snel mogelijk te kopen en wat recepten uit te proberen. Dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen :).

Balls and Glory

Wim Ballieu opende enkele jaren geleden zijn eerste balls and glory restaurant. Ondertussen heeft hij faam gewonnen met zijn gevulde gehaktballen en originele ingrediënten.

Balls and Glory Boek

In het boek heeft Wim Ballieu de recepten verzameld van de ballen die het meest aansloegen. Het is een (h)eerlijke weg naar comfort food. Daarenboven zijn er ook vegetarische opties verzien in het boek. Het boek is voorzien van een hardcover en bevat 256 pagina’s. Het werd uitgegeven door uitgeverij Kannibaal.

Mijn ervaring

Ik probeerde reeds een aantal gerechten uit dit boek uit. Het valt mij op hoe gemakkelijk zijn. Het gaat nagenoeg nooit mist en het smaakt. Sommige ingrediënten zijn soms moeilijker te vinden in de winkel, maar dan probeer ik deze zelf te voorzien van alternatieven. Het is altijd een heerlijke maaltijd en ik denk altijd, dit moet ik nog eens maken. Ik ben dol op dit boek. Soms zou ik wel willen dat bij dit soort kookboeken een soort activatiecode is voorzien. Hiermee kun je dan misschien op een bepaalde site het ebook afhalen. Hierdoor moet ik dan niet met dit boek in de keuken staan, waardoor het niet vuil wordt. Boeken worden in mijn keuken altijd nogal vuil. Nu los ik dit meestal op met een foto met mijn gsm…



Waar is dit boek te koop en hoeveel kost het?

Dit boek is te koop in de Balls and Glory restaurants. Daar betaalde ik 29.50 euro voor dit boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge