Mylene Barista Hand Protector Mocha

Hoi Hoi,

Mylene is een merk die ik al lang ken. Ik ken het als een homeparty merk met producten die mij wel interesseren ;). Zelf heb ik echter nog nooit zo’n home party ervaren. Tijdens de pr speeddate kon ik het merk iets beter leren kennen.

Mylene Barista Collectie

Mylene heeft niet enkel producten voor vrouwen. Ze hebben speciaal voor mannen hun Barista collectie ontworpen. Dit is voor mannen die goed voor de dag willen komen, maar daarvoor efficiënte, simpele en snelle producten willen. Deze collectie is geïnspireerd door de Barista cultuur en bevat 4 producten. Ik kon zelf de handcrème uitproberen.

Verpakking en ingrediënten

De handcrème zit in een tube met een bronzen metallook. Deze tube bevat 100 ml en deze is 12 maanden houdbaar.

Aqua, Glycerin, Dimethicone, Ethylhexyl Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Coffee Arabica Seed Extract, Urea, Diglycerin, Sodium PCA, Allantoin, Pentaerythrityl Stearate/Caprate/Caprylate Adipate, Carbomer, Parfum, Xanthan Gum, PCA, Lactic Acid, Sorbitol, Hydrolyzed Wheat Protein, Lysine, Isopropyl Myristrate, PEG-8, Tocopherol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Butylphenyl Methylproponiol, Ascorbyl Palmitate, Limonene, Coumarin, Linalool, Asorbic Acid, Citric Acid

Mijn ervaring

Ik had bij deze handcrème een veel sterkere geur verwacht, maar ergens vind ik het ook weer logisch dat de geur niet zo heel sterk is. Mijn vriend is ook helemaal niet aan sterk geparfurmeerde producten en ik denk dat veel mannen dat niet zijn.

De handcrème zelf is een heel lichte crème. Daardoor smeert hij makkelijk uit en trekt hij heel snel in. Hij laat ook geen vettig laagje achter op de handen.

Nadien voelen mijn handen zacht en verzorgd aan. Ik denk dat dit wel een goede handcrème is voor mannen.

Waar is Mylene te koop en hoeveel kost deze handprotector?

Mylene kun je aankopen op home party’s of bij hun beauty adviseurs. Voor deze handcrème betaal je 7.5 euro per tube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge