Matisse and Henri – Een merk voor jongens!

Hoi hoi,

Tijdens de PR Speed date leerde ik het merk Matisse and Henri kennen. Dit is een kledingmerk voor jongens en enkel voor jongens. Aangezien een goede vriendin net bevallen is, heb ik hier ook oog voor. Hoe leuk is het om leuke setjes te kunnen kopen voor hem. Ik denk dat ik niet de enige ben die dit een leuk merk zal vinden, daarom deel ik het hier graag met jullie!

Matisse and Henri

Henri en Matisse is op en top Belgisch. Ze ontwerpen kledij voor jongens vanaf 2 jaar. Hiervoor maken ze gebruik van Italiaanse stoffen en confectie. Het resultaat zijn mooie kledingstukken die kleur- en vormvast zijn. Ze maken voor hun collectie gebruik van modekleuren in zachte en comfortabel stoffen. Daarenboven zijn de stukken subtiel afgewerkt en makkelijk te onderhouden.

Collectie

De collectie gaat uit van prachtige basis-items waarmee de outfit kan samengesteld worden. Een accessoire kan de look dan verder uniek maken. Hun basis bestaat uit polo’s. Deze kun zowel met lange of korte mouwen gekozen worden. Ook hebben ze in de basis chinobroekjes en basishemden. De outfit kan gepimpt worden met hun trendy hempjes, armbandjes, sjaals en ceintuurs.

Lieve, de eigenarese van dit merk heeft het merk gelanceerd in 2014. Dit was omdat haar opviel dat in de meeste winkels met kinderkledij jongens wat vergeten leken. 80% in de kinderwinkels lijkt gericht te zijn op meisjes. In 2011 werd haar zoontje geboren en ze vond het erg moeilijk om leuke kledij te vinden voor hem.

Handig concepten binnen de kledij

  • Alle artikelen kunnen makkelijk met elkaar gecombineerd worden. Alle kleuren en designs passen goed bij elkaar.
  • Je hoeft kleren niet op de groei te kopen. Meestal groeien jongens van die leeftijd in de lengte, maar niet in de breedte, waardoor je de broeken bovenaan toe stropt. De chino broeken hebben echter extra lange pijpen. Deze kun je omslaan tot de juiste lengte en bij het groeien kun je het omslaan verminderen.
  • Papa en zoon kunnen hetzelfde hemd of pull kopen en aantrekken. Dit ziet er natuurlijk erg leuk uit.

Homesales

Net zoals vele andere merken kan een homesale georganiseerd worden. Het is de bedoeling dat een gezellige avond georganiseerd wordt en het merk komt aan huis. Je leert het merk in het echt kennen, want je kan de collectie voelen, passen, bekijken,… Je moet minstens 6 zijn om zo’n avond te organiseren en het geschikt voor moeders met zonen in de leeftijd 2 tot 12 jaar.

Je kunt ook een persoonlijke sessie boeken wanneer je heel veel stuks nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge