Bourjois Rouge Velvet The Lipstick in Fuchsia Botté en Berry Formidable

Hoi Hoi,

Ik ben een beetje laat, maar ik wil jullie nog een hele leuke Kerst wensen. Hopelijk hebben jullie het leuk kunnen vieren. Ondertussen staat het volgende feestje echter al weer voor de deur: Oudjaar. Zelf ga ik dit waarschijnlijk met vrienden vieren, terwijl Kerst familiedagen zijn. Ik doe dan altijd graag een felle lipkleur op mijn lippen. Toen ik lipsticks van Bourjois mocht ontvangen wist ik onmiddellijk dat deze geschikt gingen zijn voor oudjaar. Ik ontving er vijf en vandaag wil ik jullie de meest ‘opvallende’ kleuren toen, namelijk Fuchsia Botté en Berry Formidable.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Bourjois belooft met deze lipsticks intens gepigmenteerde kleuren, die er bovendien nog eens mat uitzien. Ook gaan ze de lippen niet uitdrogen. Daardoor is elke look perfect afgemaakt.

Verpakking  

De lipstick zit in een huls die in dezelfde kleur als van de lipstick. Op de sluiting zit een zwart bandje. In elke huls zit 2.4 gram en deze is 30 maanden houdbaar.

Mijn ervaring

Ik had het niet verwacht, maar toen ik de hulzen opende, zag ik dat de lipsticks ovaal waren van vorm. Daarenboven waren ze in een boogje afgesneden. Dit vind ik zelf altijd erg handig. Hierdoor kun je de lippen perfect inkleuren.

De lipstick is intens gepigmenteerd. Eén veegje brengt je al een serieus stuk verder. Ook ziet deze kleur er op de lippen inderdaad volledig mat uit. Daarenboven voelt deze lipstick ook comfortabel aan op de lippen. Dat is iets wat ik bij matte lipsticks vaak niet heb. De kleur blijft goed zitten en een drankje overleeft deze met gemak.

Waar is Bourjois te koop en hoeveel kosten deze Rouge Velvet Lipsticks?

Bourjois kun je kopen bij de meeste drogisten. Daar betaal je per lippenstift 14.19 euro. (Kruidvat)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge