Repetto Le Ballet Blanc Eau de Toilette

Hoi hoi,

Vandaag wil ik graag een geurtje met jullie bespreken. Ik heb zelf een sample, maar ik zit te twijfelen om een full-size te gaan kopen. Waar ik de sample kreeg, kan ik mij echter niet meer herinneren.

Repetto Le Ballet Blanc Eau de Toilette

Repetto noemt deze geur zelf de nieuwe akte van hun parfumlijn. In het verleden was ik al erg dol op hun geuren, dus ik was erg benieuw naar deze nieuwe.

Deze nieuwe geur is gebaseerd op de zeldzame schoonheid en elegantie van ballet. Het is licht en delicaat, net als een veer.  De noten van deze geur zijn als volgt:

  • Topnoten: Bramen en Mandarijn
  • Hartnoten: Pioenroos en Arabische Jasmijn
  • Basisnoten: Ambergris en White Musk

Verpakking en ingrediënten

De verpakking van deze geur is prachtig. Hij past perfect bij de andere geuren uit deze collectie. Ook deze is rond van vorm, met een mooie en doorzichtige dop. Op de fles zijn echter ook nog de witte zwanenveren uit het ballet aangebracht. De flacon is te verkrijgen in een formaat van 50 ml en 80 ml.

Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Butylphenyl Methylpropional, Butyl Methoxydibenzoylmethane, limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, AlphIsomethyl Ionone, Citral, Coumarin, Geraniol, Propylne, Glycol, CL60730, CL17200

Mijn ervaring

Deze geur open zoet maar toch bloemig. Dit was onmiddellijk een heerlijk gevoel. Daarna gaat hij over in een wat bloemiger ervaring. Ik ben echt heel erg blij met deze geur. Hij blijft vrij lang hangen en is totaal niet overheersend. Iedereen vroeg welke geur ik op had en vond hem erg aangenaam. Voor mij is dit een echte aanrader. Ik zou deze erg graag kopen, maar ik mag van mezelf even niet. Eerst zelf wat andere geuren opmaken, want mijn geuren zijn hun plaatjes uitgegroeid en dat is natuurlijk niet de bedoeling :).

Waar kun je Repetto kopen en hoeveel kost deze geur?

Repetto kun je kopen bij Ici Paris XL. Daar zijn de prijzen voor deze geur als  volgt:

50 ml – 49.50 euro

80 ml – 67.50 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge