Peggy Sage Nude Mini-Nagellakjes

Hoi hoi,

In het begin van de maand toonde ik reeds drie van de lakjes die ik in de adventskalender van Peggy Sage vond. Vandaag wil ik er nog drie aan jullie tonen. Ik koos opnieuw voor het mini-formaat en de eerder nude kleurtjes van de mini-lakjes die ik in de kalender kon vinden.

Het werden:

  • Astrid (5011): Een bruin nude kleurtje – It-Color Collection
  • Laura (5212): Een lavendelpaars kleurtje – Quick Dry Collection
  • Antique Rose (5743):  Een roze bruin kleurtje – niet te vinden op de site

Verpakking

Deze lakjes zitten in dezelfde verpakking natuurlijk als deze aan het begin van deze maand. De flesjes zijn vierkant en een combinatie van doorzichtig glas en zwart plastiek.

Mijn ervaring

Deze kleurtjes vind ik zelf minder leuk. Net zoals voorheen drogen ze vrij snel, maar ik ben niet zo blij met de dekking en werking van de lakjes:

  • Antique Rose vind ik zelf helemaal niet leuk. Deze nagellak had minstens drie laagjes nodig om te dekken en deze droogt daarenboven een stuk trager dan de andere lakjes. Wanneer de lak opdroogt is er ook een speciaal effect. Hij begint wat mat te ogen en ziet er ook oneffen uit. Het lijkt alsof ze voor een sand effect wilden gaan, maar dat effect is of te subtiel of het had er niet moeten zijn. Nee, deze is niets voor mij.
  • Astrid was vrij goed dekkend. Hier volstaan twee laagjes, maar het is niet mijn kleur. Ik vind het een beetje een poepkleur. Ik vind het goed geprobeerd, maar mis…
  • Laura is het toppertje van deze drie. Deze nagellak vind ik wel heel leuk. De nagellak dekt perfect in twee laagjes en droogt heel snel op. Daarenboven blijft deze goed en mooi zitten voor een aantal daagjes.

Waar is Peggy Sage te koop en hoeveel kosten deze nagellakjes?

Nagellakjes van dit formaat zijn te koop op de webshop van Peggy Sage. Daar betaal je 3,90 euro per flesje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge