Bomb Cosmetics Meadow Fresh Bath Powder

Hoi hoi,

Tijdens de Estetika beurs kwam ik voorbij een stand van een webshop die uitverkoop deze. Zij hadden verschillende potten van het merk Bomb Cosmetics te koop en natuurlijk moest ik enkele van deze potjes meenemen. Ik heb eerder reeds een shower oil besproken, maar vandaag wil ik iets meer vertellen over een van hun badpoeders. Ik besloot te beginnen met hun Meadow Fresh.

Bomb Cosmetics Meadow Fresh Bath Powder

Verschiet niet als je deze pot ziet. Op de site zie ik dat hun verpakkingen geupdate zijn, maar dat maakt natuurlijk geen probleem bij het testen van het product.

Bomb cosmetics belooft met dit bad poeder dat het licht zal bruisen, waarbij het zeezout de huid zal reinigen, terwijl zeewier, petitgrain en clary sage de huid verzorgen. Tot slot zullen amandelolie en olijfolie de huid hydrateren.

De geur van dit badpoeder is een frisse citrusgeur, gecombineerd met olijven, sinaasappel, mandarijn, witte bloemen en houtgeuren.

Verpakking, ingrediënten en werkwijzeDit badpoeder zit in een grote plastiek pot van 365 ml. Zelf zou ik echter graag hebben dat ze iets doen aan het deksel. Ik vind het geen handig deksel en ik krijg de pot niet zo goed open. Het geheel ziet er echter heel retro en schattig uit.

Sodium Bicarbonate, Maris Sal (Sea Salt), Parfum (Fragrance), Sucrose, Olea Europaea (Olive) Oil, Aqua (Water), Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Limonene, Linalool, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33).

Je gebruikt dit product door je bad volt te laten lopen en een beetje van dit poeder toe te voegen. Een lepeltje was hiervoor handig geweest, maar dat is niet toegevoegd aan de verpakking. Gelukkig heb ik nog mijn handy dandy lepeltjes die ik kreeg bij mijn Body Shop bath jelly’s in het verleden.

Mijn ervaring

Per bad heb je maar een heel klein beetje nodig van dit poeder. Ik denk dat ik ongeveer een achtste van de pot gebruikt heb of zo. De geur van het poeder vind ik vrij sterk. Zelf heb ik enorm genoten van zo in deze geur gewikkeld te zijn. Na een uurtje bad rook ik deze nog steeds. Moet wel zeggen dat ik een ienie beetje teleurgesteld bent. Ik vond niet dat dit poeder echt fizzde, maar dat is natuurlijk helemaal geen probleem.

Nadien had ik ook helemaal geen last van jeukende of trekkerige benen. Dat is voor mij de eerste indicatie dat het product uitdrogend zou zijn. Ik ben zeer tevreden met dit badproduct.

Waar zijn de producten van Bomb Cosmetics te koop en hoeveel kost dit badpoeder?

Bomb Cosmetics heeft zijn eigen webshop in het Verenigd Koninkrijk. Daar kost één potje van dit badpoeder 7.99 Britse Ponden. Omgerekend is dit ongeveer 9.00 euro

Een gedachte over “Bomb Cosmetics Meadow Fresh Bath Powder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge