Pureté Bio éclat lifting

Hoi hoi,

Tijdens de pr speeddate kon ik kennis maken met een voor mij tot dan toe onbekend merk, namelijk Pureté Bio. Dit is eigenlijk de huidverzorgingszijde van het merk Biotona, wat ik natuurlijk wel al heel hoed ken. Zij hebben 3 nieuwe producten gelanceerd, waaronder een éclat lifting.

Pureté Bio éclat lifting

Dit serum is speciaal ontworpen om elke zichtbaar spoor van vermoeidheid of fijne rimpeltjes te verminderen. Dit serum zit vol plantaardige bestanddelen en hun combinatie zorgt voor een strakke, stralende en zachte huid. Het serum voelt daarenboven niet vet aan en wordt door de huid uitzonderlijk goed verdragen.

Het serum bevat:

  • Liftessence: een natuurlijke huidversteviger (lifting)
  • Gatuline expression: een natuurlijk botox-like effect (verminderen lijntjes)
  • Moleculair Hyaluronzuur: effectieve hydraterende middelen
  • EPS Seafill: Opvullen rimpels en stimuleren aanmaak collageen en elastine
  • Aloe Vera Gel: Herstellend
  • Korenbloemwater: Verzorging van de gevoelige huid
  • Komkommerwater: aanmaak van bindweefsel

Verpakking en ingrediënten

Dit serum wordt verkocht in hersluitbare ampules of een roll-on. De ampules worden per 5 of 15 verkocht. In elke ampule zit 2 ml. De roll-on bevat 10 ml. Ik heb zelf een strip van 5 ampules.

Aloe Barbadensis Leaf Water*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Cucumis Sativus Water*, Aqua , Glycerin, Alcohol, Acmella Oleracea Extract, Cyathea Cumingii Leaf Extract, Plankton Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Phenethyl Alcohol.

Mijn ervaringen

Wanneer je dit serum aanbrengt, merk je dat deze de huid onmiddellijk een enorm fris gevoel geeft. Het voelt ook alsof alles net dat ietsje strakker aanvoelt. Ik heb deze voor de test op één zijde van mijn gezicht aangebracht. Aan deze kant lijkt mijn kaaklijn  net dat ietsje strakker en duidelijker te ogen. Mijn wang lijkt ook iets minder te ‘hangen’. Het cavia-achtig is een beetje weg. Ik weet het: een rare beschrijving. Ik vind het effect van deze ampules vrij opvallend en ik ben er tevreden over. Ik vraag mij alleen af of ik deze al nodig heb. Ik denk dat ik deze als quick touch-up voor feestjes ga gebruiken. Dat was vooral heel handig met de voorbije feestdagen van vorige maand :).

Waar zijn deze ampules te koop en hoeveel kosten ze?

Deze ampules zijn onder andere te koop bij farmaline. Normaal kosten de producten als volgt:

  • Ampules 5x2ml: 12 euro
  • Ampules 15x2ml: 22 euro
  • Roll-on 10ml : 12 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge