Bourjois Rouge Velvet The Lipstick in Hyppink Chic, Hip Hip Pink en Brique-à-Brac

Hoi hoi,

In het verleden vertelde ik reeds dat ik een aantal lipstick uit de Rouge Velvet Lipstick lijn van Bourjois mocht ontvangen. Ik kreeg deze bij een bezoek aan het prspeed date event. Ik reviewde eerder reeds twee van deze kleuren, maar ik heb er nog 3. Deze zijn echter iets subtielere, iets meer nude kleuren.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick in Hyppink Chic, Hip Hip Pink, Brique-à-Brac

Voor meer details over deze lijn, verwijs ik graag naar mijn vorige artikel. Vandaag heb ik het graag over de kleuren die je hierboven ziet.

Hyppink Chic is het perfecte oudroze kleurtje voor op de lippen.

Hip Hip Pink is een roze kleur, die een stuk minder bruin bevat dan Hyppink Chic

Brique-à-Brac is een donkerder oranjeroze kleur.

Verpakking

De lipsticks zitten natuurlijk in dezelfde verpakkingen als de andere kleuren. Het zijn afgeronde, vierkante hulzen. Elke huls bevat 2,4 gram en deze is 30 maanden houdbaar. De verrassing zit echter binnenin de huls.

De vorm van de hulzen is niet rond, maar druppelvormig. Hierdoor kun je makkelijker en preciezer werken bij het aanbrengen.

Mijn ervaringen

Hyppink Chic

Hip Hip Pink

Brique-à-Brac

Deze lipsticks zijn supermooi gepigmenteerd. Je hebt maar een klein veegje nodig om aan te brengen. De kleuren voelen niet vervelend aan op de lippen, maar ze voelen wel een beetje droog. Hierdoor blijven ze natuurlijk beter zitten. Ik vind het erg mooie en goede lipsticks. Hyppink Chic lijkt mij super voor een dagje op het werk.

Waar zijn deze lippenstiften te koop en hoeveel kosten ze?

Deze lippenstiften zijn te koop bij de meeste drogisterijen. Ze zijn onder andere te koop bij Kruidvat. Elke kleur kost er 14.19 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge