Balea Magic Winter Verwenmasker met Jasmijn en Chai Tea Extract

Hoi Hoi,

Een van de eerste producten uit mijn Balea adventskalender die ik wou uitproberen was één van hun maskers. Ik koos voor hun gezichtsmasker die voor een heerlijk momentje van verwennerij moest zorgen. Dit masker komt uit de magic winter lijn en deze bevat Jasmijn en Chai Tea extracten.

Balea belooft dat dit masker de huid zal verwennen en intensif verzorgen. Het masker moet 10 tot 15 minuten op de huid blijven zitten.

Verpakking en ingrediënten

Dit masker komt in een verpakking van twee sachets. Elk sachet bevat 8 ml en bijgevolg het je 16 ml masker in deze verpakking. Heerlijk, je kunt dit masker bijgevolg twee maal gebruiken.

Wel vreemd dat op de verpakking nergens de ingrediënten zijn aangebracht. Deze stonden echter welk op de achterzijde van de adventskalender, maar deze heb ik jammer genoeg al weggegooid.

Mijn ervaring

Dit is een heerlijk ruikend masker. Het is een crème masker die makkelijk uitsmeert op de huid. Met één zakje heb je meer dan genoeg per keer.

Wanneer ik dit masker op smeer, krijgt mijn gelaat onmiddellijk een warm gevoel. Ik denk niet dat dit de bedoeling is, maar ik vind het niet erg.

Ik heb dit masker zelf 15 minuten laten zitten. Nadien voelt mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan. Ik ben zeer tevreden over dit masker, vooral door de heerlijk geur. Het is een zachte, maar warme geur. Daarenboven is het effect op mijn huid positief. Jammer dat deze niet vast in hun collectie zit en dat je deze enkel via de adventskalender kon verkrijgen.

Waar is dit verwenmasker te koop en hoeveel kost het?

Balea is enkel te koop bij DM. Daarom moeten wij Belgen jammer genoeg naar Duitsland trekken om dit merk te bemachtigen. De magic winter collectie was een unieke collectie specifiek voor de feestdagen en enkel en alleen in hun adventskalender. Daarom kun je deze producten niet los aankopen in de winkel. Gelijkaardige set maskers kosten er 0.40 euro per verpakking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge