Hedgren Crossover Attraction Bag

Hoi hoi,

Tijdens de persdagen werd ik uitgenodigd door de Kube. Dit is een heel leuk persbureau die heel wat merken onder zijn hoede heeft. In mijn goodiebag vond ik een zeer leuke verrassing. Er zat een handtas in, in een prachtige blauwe kleur. Dit is een handtas van Hedgren in hun Crossover Attraction Style.

Hedgren Crossover Attraction Bag.

Deze tas is te verkrijgen in verschillende kleuren: zwart, oranjerood, lichtblauw en donkerblauw. Zelf ontving ik de donkerblauwe versie. Deze tas kun je over je schouder dragen en is zeer gemakkelijk. De handtas is vrij plat, maar heeft wel twee grote vakken. Hierdoor kun je alles makkelijk organiseren in je handtas. Voor mij is dat erg belangrijk, want anders raak ik altijd alles tijd.

In het achtervak zit een extra geritst vakje. Het schouderlint kun je aanpassen in lengte. Je kunt zo’n 1,7 liter kwijt in de handtas en deze weegt 260 gram. Het handtasje is 17.5 op 24 cm en 4 cm dik. De stof is een mengeling tussen nylon en polyester, maar er zijn ook echte lederen accenten aangebracht op de tas.

Mijn ervaring

Ik ben verliefd op deze tas. Voor dagdagelijks is deze tas voor mij een beetje te klein. Ik ben zo iemand die altijd alles meesleurt naar het werk. Je zou toch maar iets te kort hebben…

Deze tas is echter perfect voor een avondje uit, een middagje op restaurant,… Ik hou er van voor een paar uurtjes vertier. Mijn gsm en portefeuille passen er zonder problemen in. Het ziet er heel stylisch en elegant uit. Daarenboven kan ik alles mooi sorteren door de twee grote vakken. Dat is voor mij en echte plus. In het geritste vak achteraan berg ik meestal mijn sleutels op. Hierdoor vind ik ze altijd erg makkelijk terug.

In het voorvak zit iets wat ik ook in mijn andere tas heb van Hedgren. Er zit een stoffen touwtje in, waar een sleutelhanger aan bevestigd is. Dat vind ik superhandig. Hier hang ik altijd mijn muntje aan voor als ik naar de winkel moet. Dit is het muntje waarmee ik mijn winkelkar losmaak. Hierdoor vind ik het onmiddellijk terug, terwijl deze anders opgeslorpt raakt in mijn chaos.

Het is echt een superhandige en toffe tas. Ik ben echt verliefd!

Waar is Hedgren te koop en hoeveel kost deze tas?

Je kunt deze handtas aankopen op hun webshop. Daar kost deze handtas 75 euro.

Hebben jullie ook graag zo’n ‘sleutelhanger’ in jullie tas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge