Konad Cuticle Remover

Hoi hoi,

Een hele tijd geleden deed Beauty Melon een uitverkoop. Hun webshop ging sluiten. Ik heb toen natuurlijk ingeslagen en ik kocht toen ook een uitdagend product. Ik besloot een cuticle remover te koop en koost voor de versie van Konad. Als je een manicure laat doen, worden je nagelriemen bijgesneden en teruggeduwd. Deze zou hierbij moeten helpen. Ik weet dat sommige mensen dat ook thuis doen, maar zelf doe ik dit niet. Aan knippen begin ik niet, want ik ben altijd bang dat ik te veel afknip. Ik heb ooit eens een manicure gehad waar ze dat deze en toen ontstak de boel een beetje.

Terugduwen lijkt mij echter een stuk minder kwaad te kunnen, dus laten we dit product samen even proberen. Het verwondert mij trouwens hoe weinig we over dit product kunnen terug vinden online.

Konad

Konad bestaat al verscheidene jaren binnen de beautybranche. Ze willen goede producten bieden aan een concurrerende prijs. Ze richten zich niet alleen op de professional, maar ook consumenten kunnen bij hen terecht.

Verpakking en ingrediënten

Deze cuticle remover zit in een matglazen, rond flesje. Bovenop zit een matte dop met het logo van Konad. Het geheel ziet er erg elegant uit. Het flesje zelf bevat 11 ml product.

Mijn ervaring

Ik heb niet zoveel ervaring met het terugduwen van mijn nagelriemen zoals ik al zei. Het ging echter heel gemakkelijk toen ik dit product op mijn duim aanbracht. Om te vergelijken heb ik een andere nagel als referentie genomen. Het lijkt inderdaad net iets makkelijker te gaan. Ook lijkt mijn nagelriem iets gezonder en gevoed na een tijdje gebruik. Dat is natuurlijk omdat er jojoba olie aan het product is toegevoegd.

Waar is de Konad Cuticle Remover te koop?

Deze cuticle remover kun je aankopen op de webshop van Konad. Daar kost één van deze flesjes 4.95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge