Rimmel Londen Lasting Finish Breathable Concealer

Hoi hoi,

Tijdens de PR Speeddate werden mij enkele nieuwe producten van Rimmel Londen voorgesteld. Eén van deze producten was hun Lasting Finish Breathable Concealer. Ik kreeg er eentje mee naar huis. De kleur matchte jammer genoeg niet echt, en dat zal je natuurlijk terug zien in de foto’s. De kleur van deze concealer is voor mij te donker en te oranje, want ik kreeg de kleur medium dark. Ik ga bijgevolg enkel iets proberen te vertellen over de textuur en werking van het product en niet van de kleur.

Rimmel London Lasting Finish Breathable Concealer

Rimmel belooft met deze concealer een langhoudende concealer met een medium dekking. Daarenboven laat deze concealer de huid nog steeds ademen en zal het onzuiverheden verbergen. De concealer komt met een zacht kussenapplicator, zodat je de concealer mooi kunt blenden en onderweg kunt bijwerken.

Verpakking en ingrediënten

Deze concealer zit in ene tube met een kussentje bovenop. In het flesje zit 7 ml en deze is 2 jaar houdbaar.

Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Talc, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Trimethylsiloxysilicate, Silica Silylate, Sodium Pca, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, C12-15 Alkyl Ethylhexanoate, Magnesium Sulfate, Zinc Stearate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Bis-Peg/Ppg-14/14 Dimethicone, Amodimethicone, Laureth-7, Lecithin, Perfluorodecalin, Tribehenin, Methylparaben, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Disteardimonium Hectorite, Trihydroxystearin, Dimethiconol, Xanthan Gum, Propylparaben, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Propylene Carbonate, Hydroxyethylcellulose, Laureth-4, Saccharomyces/ Zinc Ferment, Saccharomyces/Calcium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Manganese Ferment, Saccharomyces/Potassium Ferment, Bht, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sorbic Acid, [May Contain/Peut Contenir/+/-:Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)].

Mijn ervaringen

Sorry voor deze minder smakelijke foto, maar momenteel heb ik wat last van onzuiverheden op mijn kin. Ik kan het dan meestal ook niet laten om er aan te prutsen. Het resultaat zijn wondjes en verkleuringen van de huid. Ik raad niemand aan om dit te doen, maar ik doe het onbewust terwijl ik aan het werk ben. Het is echter ideaal om deze concealer te testen. Zal het geheel minder opvallend worden?

Even de kleur negeren allemaal. Zoals ik al zei is dit geen match met mijn huid. Deze concealer laat zich makkelijk uitsmeren en inwerken op de huid. Ook maakt deze de oneffenheden een stuk egaler en minder opvallend. Het is niet dat je ze niet meer kunt zien, maar je moet wel al wat meer opletten.

De concealer is vrij droog van textuur. Daardoor moet je snel werken, ander zit hij al vast op je huid. Hierdoor blijft hij echter wel lang zitten.

Ik ben tevreden over deze concealer en moest deze deze in de juist kleur zijn, zou ik deze zeker vaker gebruiken.

Waar is deze concealer te koop en hoeveel kost ze?

Deze concealer is overal te koop waar ze Rimmel London verkopen. Eén van deze winkels is Kruidvat. Daar verkopen ze deze concealer voor 8.99 euro per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge