Balea Magic Winter Douche Peeling

Hoi Hoi,

Ik heb nog wat adventskalender spullen waar ik jullie over wil vertellen. In de kalender zaten heel wat verzorgingsproducten, maar ze waren wel heel gevarieerd. Dat vond ik super voor de lage prijs die ik er voor betaald heb. Vandaag wil ik iets meer vertellen over de douche peeling uit de kalender. Een douchepeeling is eigenlijk een mechanische scrub. Het is een douchegel waarin kleine scrubdeeltjes zijn opgenomen.

Verpakking

Ik ontving zelf een klein tubetje van 50 ml. Het design van al deze producten is in dezelfde stijl.

Mijn ervaring

Deze douchepeeling is heerlijk. De geur kan ik niet onmiddellijk plaatsen, maar het is een weëe en zoete geur. Wanneer je deze peeling gebruikt, merk je wel dat er een mechanische scrub in werking treed. Dat is natuurlijk door de kleine witte bolletjes in het product. Toch voelt het op zich nog heerlijk zacht aan, waardoor je deze wel vaker in de week kunt gebruiken.

Het douchegel gedeelte van deze peeling schuimt enorm. Het heeft nagenoeg geen water nodig om zichzelf in een schuim om te vormen.

Ik vind het een goede peeling en ik ben er blij mee. Deze zal ik zeker met veel plezier opmaken.

Waar zijn douchepeelings van Balea te koop?

Balea is het huismerk van de DM. De DM is een drogisterijketen in Duitsland die alles betaalbaar probeert te prijzen. Voor een peeling van dit merk betaal je ongeveer 1,5 euro voor een tube van 200 ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge