Only You lippenstiften

Hoi Hoi

Vandaag wil ik jullie deze lipsticks tonen. Kunnen jullie het raden? Natuurlijk komen ze uit mijn 3de adventskalender. Deze keer zijn het producten van het merk Only You. Only You is één van de huismerken van Ici Paris XL

Only You Lippenstiften

Ik vind het speciaal dat er lippenstiften toegevoegd zijn aan de adventskalender. Voor mij is Only You een merk die bekend is voor zijn palettes, oogschaduw en nagellak. Het is merk die ik zelf niet associeer met lippenstift. Daarom vind ik het leuk dat het merk iets nieuws probeert in de adventskalender. Na even zoeken op de webshop zie ik ook dat ze geen lippenstiften apart verkopen.

Verpakking

De lippenstiften zitten in mooie hulzen, waarbij de top de kleur heeft van de lipkleur (of zou moeten hebben). Hierover vertel ik later iets meer. In elke huls zit 2.6 gram product en deze is een jaartje houdbaar.

Mijn ervaring

Bij de swatches ziet ik onmiddelijk dat de kleuren erg mooi gepigmenteerd zijn. De oudroze kleur is iets donkerder dan ik verwachtte en heeft de kleurrijke naam 02. *sarcasme* Maar ik vind het niet zo erg dat er geen namen zijn voor de kleuren deze keer. 01 is een oranjeroze kleur.

Ook op de lippen zijn de kleuren erg mooi gepigmenteerd. Hierboven zie je 01, terwijl je 02 hieronder kunt terug vinden. De pigmentatie van deze kleuren is echt top. Met één laagje kun je de lippenstift volledig dekkend krijgen.

De lippenstift is ook mat van kleur. Hierdoor voelt de lippenstift droger aan bij het aanbrengen. Het is niet oncomfortabel bij het dragen, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik al aangenamere en meer romige lipproducten gedragen heb. Ik denk dat ik hier zelf vaak een lippenbalsem over ga aanbrengen.

Een ander pluspunt van deze lippenstiften is dat ze lang blijven zitten. Een drankje overleven ze met gemak, maar een maaltijd is wel iets anders.

Ik vind het leuke producten, maar moest Only You deze lippenstiften opnemen in het vaste assortiment, zou mijn tip zijn om het comfort op de lippen iets te verhogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge