Dresdner Essenz Wärme und Festlichkeit Limited Edition Sprudelbad

Hoi hoi,

Telkens als ik in Duitsland ben, kan ik het niet laten om een bezoekje te brengen aan de DM. Daar eenmaal toegekomen ren ik altijd naar de badproducten. Ik ben dol op het nemen van een bad en het uitproberen van leuke producten hiervoor. Ik moet er trouwens van profiteren zo lang het kan, want binnen een jaartje gaan wij verhuizen. Hiervoor heb ik jammer genoeg mijn bad moeten opgeven, maar gelukkig kun je ook vaak een bad vinden in hotelkamers :). Eén van de producten waar mijn oog op viel waren de badproducten van een merk die ik nog niet kende, namelijk Dresdner Essenz. Van dit merk nam ik twee bruistabletten, namelijk Sprudelbad mee. Ik heb deze daar onmiddellijk uitgeprobeerd en heb er nog een aantal nieuwe meegenomen voor thuis. Vandaag wel ik je er eentje tonen, die speciaal voor de Kerst gelanceerd was. Deze is limited edition en kreeg de naam wärme und festlichkeit. Deze geeft de geur van een peperkoeken mannetje, kaneel en sternijs. Jammer genoeg is deze uit de schappen gehaald, maar moest je deze nog ergens zien liggen, deel ik deze graag met jullie.

Dresdner Essenz

Dresdner vind het belangrijk dat we in deze gejaagde wereld tijd nemen voor onszelf. We moeten terug met ons innerlijk connecteren, waardoor we belangrijke inzichten krijgen in ons leven. Hoewel we dit allemaal wel weten, is het niet altijd makkelijk hier tijd voor te vinden. Dresdner wil ons hierbij helpen en rekent hierbij op de genezende eigenschappen van planten, aromatherapy en heerlijke geuren.

Dit doen ze door deze element in hun producten te verwerken zodat het zorgt voor een combinatie van verzorging, relaxatie en inspiratie.

Dresdner Essenz Sprudelbad

Deze bruistabletten verleiden je zintuigen en geven je een warm en ontspannend gevoel. Amandel en avocadolie zorgen voor de huid en ondersteunen hun natuurlijk herstelmogelijkheden. Daarenboven bevatten deze tabletten geen dierlijke kleurstoffen.

Verpakking en ingrediënten

Elk tablet van dit merk zit apart verpakt. Op het zakje staat er dat dat geschikt is voor 1 bad. Ik heb hem echter al vaak in twee gedeeld om er meerdere keren mee te kunnen doen. In het zakje zit 70 gram.

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sucrose, Parfum, Silica, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Solanum Tuberosum Starch, Sodium Carbonate, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isostearic Acid, Allantoin, Hydroliyzed Wheat Protein, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Coumarin, Limonene, CL77891, CL45350, CL14700

Mijn ervaring

Vorig jaar waren we in Duitsland op wandelvakantie. Ik vind niet leuker dan na een hele dag buiten te zijn te genieten van een heerlijk lang bad. In de DM ga ik altijd mijn producten halen voor deze ontspanningsmomentjes. Ik zag deze staan in de DM en voor deze prijs moest ik ze wel in mijn mandje gooien. ’s Avonds nam ik er onmiddellijk een badje mee. Zelf ben ik een echte zoetekauw, dus ik was onmiddellijk op deze geur. Daarenboven was het heerlijk ontspannend om het tablet in het bad te zien opbruisen. Ik heb vaak tot 2 uur in bad gezeten met deze tabletten. Ik ben er dol op en voor mij is het een echte favoriet. Zo erg dat ik voor dat onze vakantie ten einde was ik terug naar de DM was om een voorraadje in te slaan. Ik heb er nu zelf nog een viertal liggen om deze reden :).

Waar is dit Sprudelbad te koop en heel kost ze?

Dresdner Essenz heeft zijn eigen (Engelstalige) webshop. Voor elke van deze bruistabletten (ze hebben nog heel wat meer versies) moet je ongeveer 1 euro betalen.

Hebben jullie eerder reeds gehoord van Dresdner Essenz?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge