Colab Fruity Fragrance Dry Shampoo

Hoi hoi,

In mijn opgemaakt filmpje vertelde ik reeds dat ik mijn droogshampoo had opgemaakt en ik had er geen enkele meer in reserve staan. Wauw, dat is lang geleden. Ik moest bijgevolg dringend op zoek naar een nieuwe en het was tijd voor een bezoekje aan het Kruidvat. Daar viel mijn oog op het merk Colab. Ik had er zelf nog geen ervaring mee, maar ik was er wel nieuwsgierig naar. Ik besloot 4 verschillende versies uit hun collectie mee te nemen. Vandaag wil ik iets meer vertellen over hun fruity versie.

Colab

COLAB is een merk die een droogshampoo gecreëerd heeft met behulp van beauty insiders, zoals de internationale blogger Ruth Crilly. Deze producten spray je in het haar zodat olie geabsorbeerd wordt, maar geen wit laagje achterlaat op het haar. Het resultaat is onmiddellijk opgefriste haren.

Colab Fruity Fragrance Dry Shampoo

Deze droogshampoo heeft een lichte formule, waardoor deze geschikt is voor elk haartype. Het product heeft een frisse en fruitige geur, afkomstig van een combinatie van appel, meloen en amber.

Verpakking en ingrediënten

De droogshampoo zitten in grote metalen spuitflacons. Deze flacons zijn van metaal met een ietwat doorzichtige, oranje en plastiek dop. De spray heeft een heel klein gaatje. 

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Gerariol, Linalool

Mijn ervaring

Hier heb ik nog niets in mijn haren aangebracht.

En hier heb ik mijn haar bewerkt met de droogshampoo.

Sinds ik deze droogshampoo kocht, heb ik deze al heel vaak gebruikt ’s morgens. De geur van deze droogshampoo is heerlijk zoet en daarenboven sprayt de flacon vrij nauwkeurig. Hierdoor kan ik het product gericht aanbrengen. Na het aanbrengen heb ik bijna geen witte was, maar na het een beetje bewerken met handen en borstel is deze waas zelfs helemaal verdwenen. Daarenboven voelt mijn haar minder vettig en het ziet er ook niet meer vet uit. Wel geeft het nagenoeg geen extra volume, zoals je in de bovenstaande foto’s kunt zien. Ik ben zeer tevreden over deze droogshampoo.

Waar is Colab te koop en hoeveel kost deze droogshampoo?

Colab kun je zoals ik al zei kopen bij het Kruidvat. Je kunt echter ook bij de Di terecht voor producten van dit merk. Deze kost een fles van deze versie 4.99 euro.

Hebben jullie al ervaring met Colab?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge