Kruidvat Zen Chai Tea

Hoi hoi,

Een tijdje geleden werd ik als blogger door Kruidvat verwend. Ik ontving een relaxatiepakketje met verschillende maskertjes, maar ook twee theetjes. Ik drink heel graag thee en vandaag wil ik je meer vertellen over hun Zen thee. Dit is een chai thee op basis van zwarte thee met kaneel, gember, vanille en kruidnagel.

Kruidvat Zen Chai thee

Kruidvat wil je met deze thee een heerlijk me-time momentje gunnen. Ze bieden je voor elk moment van de dag een unieke smaak met heerlijke ingrediënten. Ik heb deze thee zelf met water gedronken, maar je kunt deze ook wat zoeten en in melk drinken.

Verpakking en ingrediënten

De thee zit verpakt in aparte zakjes en met 20 per doos. Het doosje zelf weegt hierdoor 30 gram. Het doosje is ongeveer 20 maanden houdbaar. Deze zal zeker op zijn tegen dat deze datum bereikt wordt :).

Zwarte thee, gember, kaneel, peper, kardemom, kruidnagel, aroma (Vanille), Vanille

Mijn ervaring

Ik ben een echte theeleut en chai is één van mijn favorieten. Deze thee vind ik erg lekker en dit na een viertal minuten intrekken. Ik heb echter de smaak zelf graag net iets straffer. Hiervoor laat ik hem extra lang trekken, soms tot bijna 8 minuten.  Dan is de smaak net dat ietsje intenser. Deze thee gebruikte ik graag de voorbije weken. Het was ijskoud en vooraleer ik thuis was van het werk, was ik tot op het bot toe verkleumd. Deze thee gaf mij warmte door de temperatuur, maar ook door de smaak. Ik vind het een lekkere thee en wordt zeer blij als ik zie welke prijs erbij hoort!

Waar is deze thee te koop en hoeveel kost ze?

Deze thee is  natuurlijk te koop bij het Kruidvat. Daar kost elk doosje van deze thee slechts 0.99 euro. Dit wil zeggen dat elk tasje thee minder dan 5 cent kost. Wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge