Dresdner Essenz Süsse Verführung Sprudelbad

Hoi hoi,

Naast een echte kerstgeur hadden ze bij de DM ook bruistabletten met een heerlijke honinggeur. Deze geur is gemixed met sinaasappelgeur.  Hierdoor belooft Dresdner Essenz dat deze geur je zintuigen zal bedwelmen en je een warm en zacht gevoel zal geven. Daarenboven zal de amandelolie in deze tabletten de huid beschermen tegen uitdrogen en ze heerlijk zacht maken.

Verpakking en ingrediënten

Deze bruistabletten zitten verpakt per 70 gram. Het merk belooft dat dit genoeg is voor één bad, maar de ondervinding leerde mij dat twee baden ook perfect mogelijk zijn met één van deze verpakkingen.

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sucrose, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Parfum, Silica, Solanum Tuberosum Starch, Sodium Carbonate, Benzyl Benzoate, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citrus Aurantium Amata Peel Oil, Mel, Allantoin, Hydrolyzed Wheat Protein, Isostearic Acid, Linalool, Limonene, CI 45350, CI 14700

Mijn ervaring

Net als het andere bruistablet van Dresdner Essenz gebruikte ik deze voor het eerst op reis. Ook dez egeur vond ik heerlijk en ik kon het niet laten er een aantal extra aan te kopen vooraleer we terug naar huis gingen. Deze geur is een stuk minder ‘overheersend’ dan de peperkoeken mannetjes versie. Het is een heerlijke zoete, maar ook een ietwas frisse geur. Dit is natuurlijk omdat er ook sinaasappel aan het product is toegevoegd.

Ik heb deze al vaak gebruikt in ietwat langere baden. Nadien voelde mijn huid helemaal niet trekkerig aan, maar eerder verzorgd. Ik ben echt dol op deze tabletten. Zelf zie ik er enorm tegen op om in de toekomst geen bad meer te hebben. Dan kan ik al deze heerlijke producten niet meer uitproberen :(.

Waar is Dresdner Essenz te koop en hoeveel kost ze?

Dresdner Essenz heeft zijn eigen webshop. Daar kun je dit bruistablet verlopig nog kopen. Voor één van deze tabletten betaal je 0.99 euro.

Zouden jullie graag baden in een honinggeur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge