Kruidvat Beauty Thee

Hoi hoi,

In het begin van de maand vertelde ik reeds dat ik een verwenpakketje mocht ontvangen van het Kruidvat. Hierin zaten twee verschillende soorten thee. De zen thee probeerde ik reeds uit, maar ik mocht ook hun Beauty thee proberen. Daar vertel ik jullie vandaag iets meer over.

Kruidvat Beauty Thee

Deze beauty thee is een kruideninfusie. In deze thee zit vlierbloesem, framboosblad en citroenmelisse. De thee zal voor een harmonieus beauty-moment zorgen.

Verpakking en ingrediënten

Ook in dit doosje zitten 20 zakjes thee. Dit zorgt voor 30 gram in het totaal.

Rozenbottel (27%), balsam (19%), citroengras, citroen verbena (15%), framboosblad (10%), zoethoutwortel (6%), natuurlijke aroma’s, lavendel (3%), vlierbloesem (1%).

Mijn ervaringen

Wauw, ik ben echt onder de indruk van deze thee. Ik heb deze zelf vrij lang laten trekken. Het gevolg is een zoete en frisse thee. De thee is één van de betere die ik reeds gedronken heb. Deze lijkt mij heerlijk om klaar te maken als ik eens een me-time momentje organiseer en mijn nagels uitgebreid verzorg. Het is een echte aanrader en gelukkig kost deze niet veel. Ik ben zeker dat ik deze nog vaak zal gaan drinken.

Waar is deze thee te koop en hoeveel kost ze?

De thee is van het merk Kruidvat en is bijgevolg enkel daar te koop. Voor een doosje kost er 99 eurocent.

Zouden jullie deze thee uitproberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge