Kruidvat Energizing Sheet Mask met Avocado & Cupuaçubutter

Hoi hoi,

Een tijdje geleden mocht ik een erg leuk pakketje ontvangen van Kruidvat. Alles wat je nodig mocht hebben voor een pamperavondje of wat me-time zat er in. In het pakketje zaten verschillende maskertjes, maar ook twee doosjes thee. Over de maskers was ik momenteel nog in stilzwijgen gehuld. Daar komt vandaag alvast verandering in. In het pakketje zaten twee sheet maskers. Ja, Kruidvat komt met sheet maskers. Ik ben zelf dol op sheet maskers omdat ik deze zelf veel makkelijker vind werken dan maskers die je zelf moet uitsmeren op je gezicht. Ik vind deze ook heel handig voor als ik weer eens een nachtje weg ben voor mijn werk. Deze passen zonder problemen in mijn bagage en er is weinig kans op ‘smossen’.

Kruidvat Energizing (Boost) Tissue Masker

Kruidvat belooft dat we met dit masker een snelle energieboost kunnen geven aan onze huid. Het masker moeten zorgen voor een heerlijk gevoel van frisheid en energie. Het is weldadig voor de vermoeide huid, waarbij de avocado vochtbindende eigenschappen heeft die de huid beschermt tegen uitdroging. De boter van Cupuaça zal de huid daarentegen verzachten, zodat we kunnen genieten van een heerlijk zachte huid. Daarenboven bevat dit masker aloë vera, wat de huid zal kalmeren én regeneratie stimuleren.

Verpakking en ingrediënten

Het masker zit een een plastiek/metalen verpakking. Deze scheur je  boven aan makkelijk open.

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Aloe Bardensis Leaf Juice, Persea Gratissima Oil, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Betain, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Caprylyl/Capryl Glucoside, Phenoxyethanol, Olus Oil, Portulaca Oleracea Extract, Dipotassium Glycerrhizate, Tocopherol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Disodium Edta, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Parfum

Mijn ervaring

Als je dit masker wilt gebruiken, haal je het voorzichtig uit de verpakking. Daarenboven zijn we ook voorzichtig bij het openplooien van het masker. Hierbij merk je onmiddellijk dat ze gul geweest zijn met het product die ze op het masker hebben aangebracht. Heerlijk! Daarna breng je deze mooi passend op het gezicht aan. Ik merkt dat als ik dit masker nauwkeurig aanbracht, dat het goed op mijn gezicht bleef zitten. Ze raden om dit masker 8 tot 10 minuutjes te laten inwerken. Ik besloot zelf om deze een kwartiertje te laten zitten. Het masker was onmiddellijk erg verfrissend na het aanbrengen. Ik kon deze zonder probleem laten zitten, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik geen gevoelige huid heb. Nadien voelde mijn huid nog een hele tijd fris aan en het was erg zacht bij het aanraken. Ik ben zeker heel tevreden over dit masker en ik ga deze met plezier nog eens gebruiken.

Waar is dit masker te koop en hoeveel kost het?

Aangezien dit masker van het merk Kruidvat is, is het natuurlijk daar te koop. Je kunt deze zowel in de fysieke winkels als hun webshop kopen. Dit masker kost er maar 99 cent. Dat vind ik zelf geen geld. Zo kun je ook me-time creëren op een budget! Momenteel is er zelfs een actie dat je er eentje gratis krijgt als je er drie in je mandje legt!

Wisten jullie dat Kruidvat deze maskertjes in het assortiment had?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge