Only You lipglosses

Hoi hoi, In de adventskalender van Only You zaten verschillende make-upproductjes. Zo vond ik er ook twee mini-lipglossjes in een mooie rode en een knalroze kleur. Normaal heb ik het niet zo op lipglossjes omdat deze meestal enkel glans geven en weinig kleur en daarenboven niet zo lang blijven zitten. Ik was alvast benieuwd wat mijn ervaring met deze lipproducten zou zijn.

Verpakking

De lipglossjes zitten verpakt in doorzichtige tubes met een mooie zwarte dop. In elke tube zit 1.5 ml en deze zijn een jaartje houdbaar. Jammer genoeg kan ik de ingrediënten van deze lipproducten niet terug vinden.

Mijn ervaring

De swatches zien er alvast veelbeloven uit. Ze bevatten vrij veel pigment voor een lipgloss en smeren makkelijk uit.

De lipkleuren zijn mooi gepigmenteerd. Het is niet een volledig dekkende kleur, maar je lippen worden er wel mooi mee getint. Daarenboven bevatten ze een mooie glans en ze plakken ook niet enorm. Je hebt soms lipglossen die een soort draadjes vormen als je je lippen op elkaar drukt. Dat heb je bij deze niet, wat ik alvast super vindt. Ze blijven echter niet zo lang zitten. Eten noch drinken zullen ze overleven.

Only You is een huismerk van de Ici Paris XL. Dit was echter een speciaal product gecreëerd voor de adventskalender. Deze kun je niet als is kopen in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge