W7 Strobe Time It’s Glow Time Highlighting Palette

Hoi hoi,

Een tijdje W bracht ik een bezoekje aan de Estetika beurs. Daar had W7 een stand met heel wat van hun producten geplaatst. Natuurlijk moest ik hierin snuisteren en ik besloot wat leuke producten mee te nemen. Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan één van hun highlighting palettes, namelijk It’s Glow Time uit hun Strobe Time collectie.

W7 Strobe Time It’s Glow Time Highlighting Palette

W7 belooft met deze een kit een ultieme glans voor je gezicht. In het palette zitten een strobe, een bronzer, een blush en een highlighter. Deze vier poeders zijn mooi gepigmenteerd, wat er voor zorgt dat je een prachtige gloed krijgt. Dit is het palette die meer champagne en roos tinten bevat. Het palette is perfect geschikt voor mensen met een medium tot donkere huid en een warme ondertoon. Wat ik zelf natuurlijk helemaal niet ben.

Verpakking en ingrediënten

Dit palette bevat 4 verschillende highlighters. Elke highlighter komt in een pan van 3 gram, wat optelt tot 12 gram. Dit palette is anderhalf jaar houdbaar. De verpakking is van zwart plastiek met een doorzichtig, plastiek deksel. Het palette zit stevig toe, maar ik heb wel schrik dat het scharnier zal afbreken als ik niet oplet.

Talc, Mica, Dimethiocone, Magnesium Stearate, Pentaerythrutyl Tetraisostearate, Isopropyl Isistearate, Synthetic WaxParaffinum Liquid, Phenoxyethanol/Ethylhexlglycerin, Ethylhexyl Stearate, Diisostearly Malate, Tin Oxide, Parfum, Hydroxcitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, [+/- May contain/ Peut Contenir: CI 77091 (Mica) / CI 77891 ( Titanimum Dioxide), Synthetic Fluorphlogopite / CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 19140(FD&C Yellow 5 Al Lake), CI 77499 (Iron Oxide Black), CI 77491 (Iron Oxide Red), CI 77492 (Iron Oxide Yellow)]

Mijn ervaring

Ik had een beetje schrik voor dit palette toen ik zag dat het voor de medium en donkere huidtint is. Zelf ben ik echter aan de vrij lichte kant. Gelukkig is dit palette aan de koele kant, want goed bij mijn huid past. Als ik deze producten met lichte hand aanbreng, kan ik er een erg mooi effect mee krijgen. De glans van de lichtste kleur is echt prachtig, zoals je op mijn jukbeenderen kunt zien. Maar ook in de blush zit een prachtige glans. De bronzer is een gevaarlijk product voor mij. Deze is eigenlijk net ietsje te donker. Daarom moet ik deze erg goed uitblenden. Ik ben echter zeer blij met dit palette en deze krijgt een mooi plaatsje in mijn stash.

Waar is dit Strobe Time Highlighting palette te koop en hoeveel kost het?

Strobe Time is een palette uitgebracht door W7. Dit merk en bijgevolg ook dit palette zijn onder andere te koop bij Boozyshop. Voor dit palette betaal je er 6.49 euro.

Hebben jullie liever mono highlighters of palettes met highlighters in jullie stash?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge