Sephora Orchidee Gezichtsmasker

Hoi hoi,

Af en toe mag ik voor mijn werk een bezoekje brengen aan de befaamde wereldstad Parijs. En wanneer in Parijs,… dan breng je natuurlijk een bezoekje aan Sephora. Dan is het meestal tijd om in te slaan op leuke verzorgingsproducten. Ik had nog een maskertje van dit merk liggen en besloot deze vandaag even uit te proberen. Het masker die ik probeerde is één van hun sheet masks, namelijk de orchidee versie.

Sephora Orchid Face Mask

Sephora liet zich voor deze maskers inspireren door Aziatische beautyrituelen. Deze maskers hebben rijke formules aangebracht op een ultrafijn ‘sheet’. Het is effect is net een tweede huid en een optimale efficiëntie in enkel 15 minuten.

Het orchidee sheet mask is anti-aging en smoothing. Het stopt rimpels en andere tekenen van veroudering. Daarenboven hydrateert het huid, zodanig dat we kunnen genieten van een frisse en verjongde huid.

Verpakking en ingrediënten

Het sheet mask zit verpakt in een makkelijk te openen plastiek/metalen verpakking. Deze verpakking bevat 22 gram (waaronder het sheet mask) en deze is geschikt voor éénmalig gebruikt.

Het masker haal je uit de verpakking en ontvouw je gemakkelijk. Daarna haal je de roze laag er af en je past het masker op je gezicht. Het masker laat je 15 minuten inwerken en na het verwijderen van het masker kun je het overtollige product inmasseren op de huid. Het masker moet je nadien niet afspoelen.

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, PEG/PPG/Polybutylene Glycol, 8/5/3 Glycerin, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Sodium Polyacrylate, Parfum, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Maltodextrin, Brassica Oleracea Italica Sprout Extract, Orchis Mascula Extract, Hydrolyzed Rice Bran Extract, Citric Acid, Plantago Major Seed Extract

Mijn ervaring

Bij het aanbrengen voelt dit masker onmiddellijk heerlijk verfrissend aan. Het masker blijft bij mij goed zitten, en terwijl het inwerkt, kan ik perfect doorwerken op mijn computer. Ik schreef deze blog bijvoorbeeld :). Ik zet wel mijn bril op, waardoor het masker net dat ietsje beter blijft zitten.

Het masker voelde de hele tijd heerlijk verfrissend aan. Nadien voelde mijn huid net dat ietsje steviger. Ook heb ik wat oneffenheden rond mijn kin. Deze lijk ik net iets minder te voelen. Tot slot voelde mijn huid vier uur nadien nog steeds heerlijk zacht. Wel vind ik dit masker voor een huismerk ietwat aan de dure kant.

Waar is dit Orchid Face Mask te koop?

Dit face mask is te koop bij Sephora. Natuurlijk moet je niet helemaal tot Frankrijk reizen om aan producten van dit merk te komen. Je kunt ook gewoon terecht op hun webshop. Daar kost dit masker 3.95 euro.

Wat zouden jullie voor dit masker willen betalen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge