Peggy Sage Brush Eyeliner pailleté noir

Hoi hoi,

Hoewel de Peggy Sage adventskalender teleurstellend begon, werd hij naar het einde toe iets beter. Toen begon er make-up achter de verschillende vakjes te zitten. Ik vond er ook deze eyeliner achter een duurtje. Deze eyeliner is zwart van kleur, maar er zitten zilveren glittertjes in.

Peggy Sage Brush Eyeliner Pailleté Noir

Peggy Sage wil je met deze eyeliner helpen om je look te verblijden. Je kunt er een mooie lijn mee trekken rond je bovenste oogleden en dat zo dik als jij maar wil. Daarenboven hebben ze gebruik gemaakt van een langhoudende formule die snel opdroogt en niet uitloopt.

Verpakking en ingrediënten

De eyeliner zit in een stevige, plastiek verpakking. In de verpakking zit 2.5 ml en deze is 9 maanden houdbaar.

AQUA, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, CI 77499, BUTYLENE GLYCOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MICA, LAURETH-2 BENZOATE, CI 77891, SILICA, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, SORBITOL, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM COCOYL APPLE AMINO ACIDS, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, AMMONIUM HYDROXIDE, TIN OXIDE, COCONUT ACID, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, POLYMETHYL METHACRYLATE, TOCOPHEROL.

Mijn ervaring

Deze eyeliner… ik verwachtte er niet zo van. Ik werd échter snel met mijn neus op de feiten gedrukt.

Deze eyeliner heeft een zeet fijn kwastje, waardoor ik erg precies aan kan brengen. De glitter is opvallend, waardoor deze meer geschikt, maar perfect, is voor een feestje. Bij het aanbrengen voelde deze eyeliner erg vochtig aan, maar het geheel droogt verrassend snel. De gehele ooglook blijft ook de gehele dag mooi zitten, op voorwaarde dat je niet in de ogen wrijft…

Waar is Peggy Sage te koop en hoeveel kost deze eyeliner?

De producten van Peggy Sage kun je aankopen op hun webshop. In het verleden was ik niet in staat om alle producten van Peggy Sage terug te vinden op hun webshop, maar met deze eyeliner had ik geluk. Op de webshop kun je deze eyeliner aankopen voor 9.50 euro.

Houden jullie van glitterende eyeliner?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge