Peggy Sage Growth Nail Gel

Hoi hoi,

Zoals jullie weten kocht ik voor december een adventskalender van Peggy Sage aan op de Estetika beurs. In deze kalender zaten verschillende verzorgingsproducten voor de nagels opgeborgen. Vandaag wil ik jullie iets meer vertellen over het Peggy Sage Growth Nail Gel.

Peggy Sage Nail Growth Gel

Peggy Sage belooft dat deze gel op water gebaseerd is en tjokvol panthenol en plantenextracten zit. Deze hebben hydraterende en verzachtende eigenschappen, waardoor ze de groei van de nagel stimuleren en regeneren. Dit is geen basecoat, maar eerder een verzorgende olie.

Verpakking

Peggy Sage verpakt de meeste van zijn nagelproducten in gelijkaardige verpakkingen. Ook deze keer is dit het geval. Het is een lang, rechthoekig glazen flesje. De verzorgingsproducten kun je herkennen door hun witte dop. In het flesje zit 11 ml en deze is 2 jaar houdbaar.

Het kwastje is vrij lang en fijn. Ik heb zelf graag iets dikker kwastjes, want dat werk fijner en sneller vind ik. Gelukkig werkt dit kwastje ook, maar je moet er iets meer moeite voor gaan doen.

Mijn ervaringen

Ik dacht eerst dat ik deze gel als  basecoat kon gebruiken, maar niets is minder waar. Je gebruikt het eerder als een olie. Ik bracht deze aan op mijn nagels en liet deze een tijdje intrekken. De gel werd volledig door mijn nagels opgezogen.

Mijn nagels voelden ook helemaal niet vettig aan. Dat is de reden waarom ik meestal geen olie op onze nagels gebruik. Ik hou niet van het feit dat alles uit onze handen glijdt wanneer ik iets vast neem. Bij deze is dit  niet het geval! Super!

Mijn nagels voelen na gebruik ook super zacht aan en ik heb het gevoel dat ze na twee weken gebruik ook iets minder af lijken te breken.

Waar is Peggy Sage te koop en hoeveel kost deze gel?

Peggy Sage heeft zijn eigen webshop. Hier kun je natuurlijk al hun producten aankopen. Dit serum kost er ongeveer 7 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge