Treets Paintbal Badbruisbal

Hoi hoi,

Voor mijn werk mocht ik eind maart een bezoekje brengen aan de Etos en ik had er ook een aantal leuke kortingsbonnen verzameld door de stappenteller in de app. Ik kon het niet laten een heleboel bruisballen voor in bad aan te kopen en vandaag wil ik de  eerste met jullie delen.

Treets Paintbal Badbruisbal

De paintbal badbruisbal springt onmiddellijk in het oog door zijn felle en mooie kleuren. De bal heeft een gele basis, maar bovenop is er een blauw product aangebracht. Dit product lijkt echt op uitgelopen verf. Ik kan mijn niet inbeelden hoe ze dit gecreëerd hebben, maar ik ben er wel heel nieuwsgierig naar.

Verpakking en ingrediënten

Deze bruisbal is van een mooi groot formaat. Het doet mij denken aan de grootte van de Lush bruisballen.

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Carbonate, Glyceryl Stearate SE, Parfum, Alcohol Denat, Aqua, PVP, CL19140, CL42090

 Mijn ervaring

Ik heb deze bruisbal in één keer opgemaakt. Je kunt deze echter ook meerdere keren gebruiken, zegt Treets. Je moet hem gewoon iets vroeger uit het bad halen en goed laten drogen. Dat is heel erg mogelijk, want de bruisbal bruist traag op. Dat verwonderde mij eerst en toen zag ik dat je hem meerdere keren kon gebruiken.

Met deze badbruisbal verwachtte ik mij aan een geel bad. Niets was echter minder waar. Ik kreeg een volledig blauw/groen bad. Heel erg mooi.

Daarenboven geurde deze bal vrij sterk. Ook bleef deze geur het gehele bad hangen. Ik kan echter niets meer zeggen over de geur, dan probeer hem even in de winkel. Treets geeft niets van extra informatie over de verschillende bruisballen op hun site :(.

Nadien voelden mijn benen ook niet droog en jeukerig aan. Ik ben zeer blij en tevreden over deze bath bomb.

Waar is Treets te koop en hoeveel kosten deze badbruisballen?

Ik kocht deze bruisballen zelf bij de Etos. Daar kosten ze 2.99 euro per stuk, maar er is momenteel een actie bezig. Hierdoor kun je er twee aankopen voor 5 euro. Moest je echter niet in Nederland wonen, kun je ook terecht bij de Di denk ik.

Probeerden jullie eerder reeds badbruisballen van Treet uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge