Balea Magic Winter Fussbutter

Hoi hoi,

Ik hoop dat jullie mijn reviews van Balea producten nog niet beu zijn, want ik heb er weer eentje op de planning staan, namelijk een voetboter uit de adventskalender.

Balea Magic Winter Voetboter

Deze voetboter zit niet in het assortiment van Balea. Deze voetboter bevat Shea boter en heeft de geur van  Magnolia. De rijke voetboter verzacht de voeten.

Verpakking

Ook van deze voetboter ontving ik een luxesample van 20 ml. Deze zit in een mooie plastiek tube, versiert met een schattig uiltje.

Mijn ervaring

Laten we beginnen met de geur van deze voetboter. Wauw, die is heerlijk. Ik vind het super als mijn voetjes naar deze heerlijke geur ruiken. Het is een warme, maar ietwat zoete geur.

Daarenboven voelt deze boter eerder dik aan, maar deze smeert heel gemakkelijk uit. Daarenboven trekt deze snel in en laat deze zowaar geen vettig laagje achter.

Ik heb deze als test even op mijn benen gebruikt, want ik had daar last van extreme droogte. Ik had deze helemaal opengekrabd, waardoor deze allemaal velletjes vertoonde. Deze voetboter verzachtte mijn benen onmiddellijk én de velletjes waren onmiddellijk minder opvallend.

Hebben jullie soms ook last van droogte op je benen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge