Peggy Sage Ultra-Mat Longue Tenue Eyeliner

Hoi hoi,

In de Peggy Sage kalender zat er een mooie eyeliner pen. Ik vond deze er vanaf het begin leuk uitzien. Ik ontving een mosgroene kleur in de kalender.

Verpakking en ingrediënten

Deze eyeliner pen zit in een lange, smalle pen die onmiddellijk erg elegant aandoet. De pen heeft een driehoekige vorm. In de pen zit 0.4ml en deze is 6 maanden houdbaar. Het puntje van deze pen is erg fijn en lang, waardoor je precies en fijn kunt werken.

AQUA, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, METHYLPROPANEDIOL, PPG-70 TOCOPHERETH-100, POLOXAMER 407, KAOLIN, COCO-GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, AMMONIUM HYDROXIDE, SIMETHICONE, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, STEARETH-4, STEARETH-20, BHT, SORBIC ACID, ± CI 77491, CI 77891, CI 77510, CI 77492.

Mijn ervaring

Zoals je hierboven kunt zien, heb je met deze pen verschillende diktes ter beschikking. Het heeft allemaal te maken met hoe je de pen vast houdt.

De pen is goed gepigmenteerd en met één veegje heb je de perfecte eyeliner voor je ogen.

Daarenboven blijft de eyeliner goed zitten en ’s avonds heb ik nog steeds een mooie ooglook.

Waar is Peggy Sage te koop en hoeveel kost deze eyeliner?

Peggy Sage heeft zijn eigen webshop. Daar kun je deze pen aankopen in twee verschillende kleuren. Ik heb zelf de groene versie, maar er is ook een zwarte kleur beschikbaar. Per stiftje betaal je er 14,90 euro. Dat is niet goedkoop, en ik ben niet zeker of ik deze voor die prijs zou gaan aankopen.

Wat zijn jullie ervaringen met Peggy Sage?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge