Peggy Sage Jumbo Eyepencil in Lila

Hoi hoi,

Gelukkig bevatte mijn adventskalender van Peggy Sage niet enkel nagelproducten. Ik vond er ook enkele make-upproducten in, zoals een dik oogpotlood in een lilapaarse kleur.

Peggy Sage Jumbo Eyeliner in Lila

Peggy Sage belooft met deze jumbo eyeliner een langhoudende oogkleur om je ooglid mee te kleuren en je oog in de verf te zetten. Dit potlood is te verkrijgen in elf verschillende kleuren, waarvan ik een lichtpaarse kleur mocht vinden in mijn adventskalender. Daarenboven is het potlood waterproof waardoor deze de gehele dag perfect blijft zitten.

Verpakking en ingrediënten

Het oogpotlood zit in een prachtige matzwarte huls met een dop en uiteinde in de kleur van het product. In het potlood zit 1.6 gram en deze is 2 jaartjes houdbaar.

ISODODECANE, MICA, CYCLOPENTASILOXANE, PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED POLYDICYCLOPENTADIENE, NYLON-12, C20-40 ALCOHOLS, PERFLUORONONYL DIMETHICONE/METHICONE/AMODIMETHICONE CROSSPOLYMER, PERFLUORONONYL DIMETHICONE, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE, POLYETHYLENE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TIN OXIDE, ISOCETETH-10, TOCOPHEROL, ± CI 77000, CI 77742, CI 42090, CI 77891, CI 77007, CI 77492, CI 19140, CI 77499, CI 77510, CI 77491, CI 77288, CI 75470

Mijn ervaring

Ik was een beetje verwonderd toen ik de kleur van dit potlood zag. Zelf had ik een paarse kleur verwacht, maar niets is minder waar. Het potlood is eerder grijs van klaar en tjokvol paarse glitters.

Ik vind dit wel een leuk oogpotlood. Zelf vind ik het niet zo gemakkelijk om het kleurtje precies aan te brengen, maar het werkt wel. Daarenboven moet je het even laten drogen, vooraleer je knippert met je ogen. Dat heb ik hierboven niet gedaan. Hierdoor is het product gestempeld boven de crease. Als ik echter even wacht, is dit niet het geval. Daarenboven blijft deze vrij goed zitten.

Waar is dit oogpotlood te koop en hoeveel kost dit oogpotlood?

Dit oogpotlood is van Peggy Sage. Daardoor kun je dit potlood aankopen op hun webshop. Daar betaal je slecht 8.50€ per stuk.

Dit is niet echt een kleur voor nu, maar ik zie mij er in de herfst perfect vaker naar grijpen. Wanneer zouden jullie deze kleur dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge