Yves Rocher Quelques Notes d’Amour L’Eau de Parfum

Hoi hoi,

Laatst kreeg ik een bericht van Yves Rocher dat ik dringend mijn punten moest opmaken, omdat ze anders zou vervallen. Ik had echter vrij veel punten opgespaard. Zo mocht ik een gratis product uitkiezen, dan kies ik meestal waar voor mijn geld en ga ik voor een geurtje. Dat was ook deze keer het geval. Ik koos voor een eau de parfum in de geur Quelques Notes d’Amour.

Yves Rocher Quelques Notes d’Amour

Yves Rocher belooft met deze geur vlinders in je buik. Deze geur moet modern uitvoeren en bevat een combinatie van Damascus roos, Guaiac hout en rokerige accenten. Het geheel wordt afgetopt met Bezoin extract.

Verpakking en ingrediënten

To unveil this exhilarating sensuality, I imagined the unusual encounter between a Rose Damascena absolute with its delicately fruity notes, and a Guaiac Wood essence with its smokey accents. I combined them with the enchanting caress of the Benzoin extracts.

De fles van deze geur is echt adembenemend prachtig. Ze is niet gekleurd, maar zit er superelegant uit. Ik heb zelf een flesje van 50 ml.

Alcohol, Parfum, Aqua, Butyl Methxydibenzoylmethane, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Citral, CL17200, CL19140

 Mijn ervaring

Dit is voor mij een zeer volwassen geur. Deze doet mij denken aan de Gouden tijden waar iedereen zich heerlijk chic opkleed voor een feestje. Ik zie mezelf deze geur echter ook dragen wanneer ik aan het werk ga. Het is een zeer elegante, supervrouwelijke geur. Ik ben er dol op.  Ik zou deze zeker eens gaan proberen in de winkel!

Waar is Quelques notes d’Amour te koop en hoeveel kost deze geur?

Deze geur is gecreëerd bij Yves Rocher. Ik heb zelf de 50 ml versie, maar er zijn ook andere formaten beschikbaar. Voor 50 ml betaal je 55.90 euro. Of je doet zoals mij 🙂 Spaar eerst wat punten op en dan krijg je hem gratis.

Hebben jullie deze geur eerder al geprobeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge